I * T. S. – Ez a felirata annak a pólónak, ami ezeken a képeken majdnem rendesen látszik, és amit Tom Hiddleston viselt tegnap a strandon abban a buliban, ahol Blake Lively-ék is ott voltak. Ha ön figyeli valamennyire a celebhíreket, jól tudja, hogy kiről van szó: a monogram Taylor Swiftre, a brit színész új szerelmére utal.

Nem egyszerű szerep Taylor Swift pasijának lenni, mivel az ember minden mozdulatát fotósok hada követi, és az egész világ nagyközönsége odafigyel, plusz borzasztó híres, de nagyon kritikus Swift-exek hada. Az sem kizárt, hogy ha az énekesnővel a nagy románc szakítással végződik (márpedig eddig mindegyik románc elég hamar szakítással végződött), akkor az egésszel kapcsolatban Swift diszkréten egy világslágerben fogja kiteregetni a szennyest.

Arra, hogy mindezek ellenére miért van annyira oda Tom Hiddleston azért, hogy Taylor Swifttel lehessen, a legkézenfekvőbb magyarázat elvileg az, hogy tényleg szerelmes belé.

Ugyanez a legkézenfekvőbb magyarázat arra is, hogy miért vesz fel Tom Hiddleston egy I * T. S. feliratú pólót, amikor jól tudja, hogy nemcsak hogy egy csomó bikinis havernővel együtt fognak strandolni, hanem bizonyára fotózni is fogják őket. De sokan vannak, akik nem hajlandóak a legkézenfekvőbb magyarázatot elfogadni, és a kritikus exekkel egyet értve arra hajlanak, hogy ez az egész románc erőltetett, és ez a szerelmes póló csak még inkább ront a helyzeten.

Ön szerint hogy van ez? Nézze végig a fotókat, aztán döntsön, egészen konkrétan a pólóval kapcsolatos véleményére vagyunk kíváncsiak! Gáz? Cuki? Önnek jól esne, ha partnere egy ilyet viselne nyilvánosan az ön monogramjával? Klikkeljen!

Hogyan tetszik a szerelmet valló feliratos póló?