Májusban volt egy posztunk, amiben a kapcsolaton belüli bántalmazással kapcsolatos twitteres címke alatt gyűlő posztok javát szemléztük – ez egy hasonló összeállítás, csak sokkal viccesebb témában. A #worstfirstdates hashtaget ugyanis azok használják, akik életük legrosszabb első randijáról számolnak be.

Rémálomba forduló randik mindig szerepeltek ebben a blogban, de most nézzük a twitteres felhozatalt, ami van annyira jó, hogy Jimmy Fallon is készített belőle egy összeállítást még az év elején, de persze a dolognak ott nem lett vége. A mi friss 15 kedvencünket a hajtás után olvashatja, ha pedig van kedve a saját legrosszabb randijáról egy rövid (vagy nem rövid) beszámolót írni  a Randiblog e-mailcímére, annak nagyon örülünk!

  1. A pasi 3 órán keresztül dumált, aztán azt mondta, hogy én vagyok unalmas. Ez most komoly?
  2. Elmentünk szórakozni a lány ÖSSZES barátjával, talajrészegre ittuk magunkat, aztán amikor a lány odahajolt hozzám, hogy csókolózzunk, kihánytam mindent, amit ittam.
  3. A pincér megkérdezte a randin, hogy egyben vagy külön fizetünk-e. A pasi elkérte a számlát, tüzetesen végignézte, és aztán azt mondta, hogy „külön”. 27 dollár volt a számla. (Kb. 10 000 Ft.)
  4. Egyszer egy lány hipnotizőrhöz vitt az első randin.
  5. Az előétel és az első fogás között teljesen nyíltan tinderezni kezdett. Aztán azt is elmondta, hogy Trumpra fog szavazni.
  6. Azt mesélem a randin, hogy az exem milyen rosszul bánt velem. Erre ő: „Ugyan már, valahogy biztos megbeszélhettétek volna.” Síri csendben ettünk tovább.
  7. Az első randinkra hozott nekem karácsonyi ajándékként egy doboz barna hajfestéket azzal, hogy nem tetszik neki a hajam színe.
  8. Miközben nyitott szájjal csámcsogott, megkérdezte, mit dolgozom, és aztán azt mondja, hogy „az előző barátnőmnek sokkal durvább melója volt”.
  9. Ki akartam guglizni valamit randi közben, és a böngészőm pont egy pornóoldalon volt megnyitva. Hopszika.
  10. Elvitt a pasi a lőtérre, de nem engedte, hogy én is lőjek. Utána autós gyorsétterembe vitt, de csak magának rendelt.
  11. Nagyon fura halszag volt a moziban. Aztán az indiai étteremben is, ahova utána mentünk. Végül rájöttem, hogy a lányból jön.
  12. A lány olyan csendes volt, hogy amikor hideg lett és odaadtam neki a dzsekimet, SMS-ben köszönte meg.
  13. Vacsora közben egész végig bámulta, hogyan eszem, aztán a moziban tapizni kezdett, mondtam, hogy ne, erre úgy döntött, hogy akkor alszik egyet.
  14. Azt mondta a pasi, hogy menjünk játékterembe, de miután megvertem az egyik videójátékban, többet nem volt hajlandó hozzám szólni.
  15. Vacsora közben odajön hozzánk a  srác anyja és bemutatkozik nekem. Az autóban várt kint, amíg a randi tartott, csak be kellett jönnie WC-re.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.