A 25 éves amerikai ara, Jaquie Goncher az egész násznépet meglepte azzal, hogy esküvője napján kiszállt a kerekesszékéből és saját lábán sétált az oltárhoz. A korábban évekig atletizáló lány ugyanis 17 éves korában mozgásképtelenné vált, ám ő nem adta fel, és eltökélt szándéka lett, hogy tolókocsi nélkül vonulhasson be a házasságkötő terembe - írta a Buzzfeed

Goncher 2008-ban szenvedett gerincsérülést, amikor az egyik barátnőjének kerti medencéjébe ugrott fejeseket, ám az egyik rosszul sült el. 

Azonnal lebénultam nyaktól lefelé

- mesélte a hírportálnak a nő, akinek a műtétje után az orvosa kijelentette, hogy soha többé nem fog lábra állni. Amikor viszont egy hónappal később megmozdult a nagylábujja, az orvosnak is leesett az álla. Nem telt bele fél év, és Jaquie Goncher lábra állt, ennek ellenére kerekesszékbe kényszerült, mert segítség nélkül nem tudott boldogulni. 

Egy évvel az esküvője előtt döntött úgy, hogy minden erejét összeszedi, és a nagy napra igenis járni fog. Kemény hónapok következtek az edzőteremben, hogy visszanyerje az erejét, de minden erőfeszítés megérte: a saját lábán vonult be az oltárhoz, és végigállta a négy és fél órás esküvőt is. 

Teljesen ledöbbentem, hogy ez sikerült. Szerintem annyira dolgozott bennem az a sok adrenalin meg a boldogság, észre sem vettem, hogy fáradok.

Egyedül a nő férje, Andy tudta, mire készül a menyasszonya, de a násznépnek hatalmas meglepetés volt, ahogyan az ara besétált. Szem természetesen nem maradt szárazon. 

Az eseményről egészen gyönyörű, és nagyon megható képeket készített egy fotóspár, Halie Johnson és Alec Stanley. Néhányat meg is mutatunk ízelítőnek, de az oldalukon az összeset megcsodálhatja.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.