Szeretném elmondani tapasztalataimat a Tinder ismerkedős app kapcsán. Felhívnám a figyelmet, hölgyeim, ne legyenek olyan naivak mint én!” - Vilja levele következik az alábbi posztban. Ha Vilja maga nem írta volna figyelmeztetést, írtunk volna mi, ugyanis tényleg nem tanácsos úgy beleugrani egy tinderes ismeretségbe, ahogy Vilja tette, rögtön odautazni egy hétvégére.

Szóval a legrosszabb esetben még sokkal nagyobb tragédia is történhetett volna ebből, de persze így se irigyeljük ezt a két élményt Viljától. Ön is járt már hasonlóan? Vagy önnel fordult elő, hogy így viselkedett valakivel? Miért tette? Kérjük, írja meg tapasztalatait ön is a Randiblog e-mailcímére!

Fél éve regeltem a Tinderre. Képekkel, instakapcsolódással, szóval mindent láthatóvá tettem. Kíváncsi voltam, milyen férfiak fognak tetszikelni. Én egyedül voltam, magányos, persze úgy gondoltam, megismerek egy teljesen rendes pasit vagy pasikat, milyen jó is lesz nekem. Napokon belül sok-sok üzenetem jött persze én is már unalomból válogattam a férfiakból. Ráakadtam egy 50 km-re tőlem élő jóképű fiúra. Mondhatni, külsőre pont ideálom volt.

Elkezdtünk beszélgetni vagy úgy pár hétig. Teljesen a hatása alá kerültem, pontosan azt írta, amire vágyom, mindent szavát elhittem és úgy éreztem, megbízhatok benne teljes mértékben. Megbeszéltünk egy találkozót, úgy, hogy elmegyek hozzá és együtt töltünk egy hétvégét. Eljött a nap, rettenetesen izgultam. Felszálltam a vonatra, görcsben volt a gyomrom, mi is fog majd történni, hiszen egy idegen emberrel találkozom, akit nem is ismerek, csak képről. Leszálltam a vonatról. Egy csokor virággal várt rám. Teljesen olyan volt, mint a képeken.

Szépséges hétvégét töltöttünk együtt, szerelmes lettem egyből, mint egy tini, pedig köztudott, hogy engem nagyon nehéz levenni a lábamról, de neki sikerült. Következő hetekben is találkozgattunk, minden olyan volt, mint a mese.

De egyszer egyik nap vártam, hogy hívjon, ahogy szokott, de semmi… Írtam, hívtam, nem kaptam választ. A neten aktív volt, de hiába, el se olvasta, amit írtam. Erre jön a hidegzuhany: posztolja, hogy kapcsolatban van egy másik lánnyal. Egyből a csalódás legnagyobb fokozata és szomorúság jelentkezett nálam. Hetekig engem szeret, de egyik napról a másikra már mást…

Írtam neki egy kiosztó üzenetet, de valószínű, semmi lelkiismeret-furdalást sem érzett. Rettenetesen átverve éreztem magam, hogy hazugságok áldozata lettem. Kitöröltem a fiút az ismeretségi körömből. El akartam felejteni, hogy hülyének néztek hónapokig, és arra sem voltam méltó, hogy megírja, nem kellek neki.

Közben ismét aktívan használni kezdtem a Tindert. Újra keresni kezdtem valakit, aki talán rendesebb lesz, mint ez a másik, aki becsapott. Nem kellett pár hét, újból megismertem egy fiút, nálam egy picit fiatalabbat.  Ismét sok km választott el tőle, de mindenesetre elkezdtünk ismerkedni.

Vele óvatosabb voltam, és minden kényes témát felhoztam, megbeszéltem vele. Ismét úgy éreztem, vele más lesz. Ugyanaz volt a szitu, lementem egy hétvégére hozzá, a mesébe illő találkozás, minden adott volt, a kémia működött. Életem pasiját ismertem meg (gondoltam én). Pontosan tudta, nekem mi kell és úgy is tett, hogy érezzem. Másnap utaztam haza. Két napig még ment a szerelmes üzenetváltás.

Utána már tudjátok a sztorit, ismét ő is lekopott a térképről, mint a másik. Újból egy csalódás és a miértek felhalmozódása a fejemben.  Egyszerűen nem értem, miért nem lehet egy nőt tisztelni legalább annyira, hogy elmondom, kamuztam, hazudtam, becsaptalak, nem kellesz már. A Tinder egy nagy skalpgyűjtés, ahol pont az olyan lányokat fogják ki, mint én, akik vágynak valamire, egy rendes pasira, ismerkedésre, kapcsolatra. A legfelháborítóbb az, hogy ezek az érzéketlen palik elmondják, mennyire magányosak, nekik a belső értétek számítanak, régimódiak, komoly nőre, kapcsolatra vágynak. Az élet hazudozói.

Azóta megtépázott lelkemet nem hagyom becsapni, röhögök az ilyen férfiakon. Azt sem hiszem el, amit kérdeznek, és persze a Tindert messziről kerülöm, hánynom kell, akik ott teszik az eszüket!  A mai napig legbelül az önbizalmamnak nem tett jót, hogy kétszer eldobtak és kihasználtak, alig érzem magam értékesnek. Ezek után: Minden lánynak üzenem, rettenetesen vigyázzatok, kivel ismerkedtek meg, mert maradandó sebeket hagyhatnak egy messziről jött ember játékos, komolytalan szavai.  A férfiaknak pedig azt üzenném, hogy ha már csak szexet akartok, mondjátok el bátran, biztos van nőben is, aki csak azt akar, de ne legyetek már olyan alpári, érzéketlen egyének, hogy átvágtok szemrebbenés nélkül hetente több lányt is! Persze tisztelet a kivételnek, de ilyen sajnos az én ismeretségi körömben nincs!

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.