Bekötötték a hazai internetezők körében a világ, vagy legalábbis Magyarország egyik leghiggadtabb zsarujának kikiáltott Klement Szabolcs fejét - írja a Nyugat.hu.  A rendőr törzsőrmester kollégájának, Boda Georgina törzsőrmesternek fogadott örök hűséget a szombathelyi városházán és a székesegyházban is.

Az újdonsült házaspár katonai tiszteletadás mellett vonult ki a szertartás helyszínéről, ekkor plusz meglepetés érte a násznépet, vagyis leginkább a férj testvérét, akinek a díszelgők kivont kardja alatt kérték meg a kezét

Klement Szabolcs hangja és végtelen türelme akkor vált ismerté az internetezők körében, amikor egy KRESZ-analfabéta hölggyel folytatott vitájának felvétele felkerült a világhálóra. A hazai közlekedési szabályokat nem ismerő, de vélt igazát ellentmondást nem tűrve hangoztató asszony sokaknál egy percen belül kivágta volna a biztosítékot, de a rendőr halál nyugodtan igyekezte elmagyarázni neki, miért vétkes a koccanásban. A Szombathelyi Rendőrkapitányság közrendvédelmi osztályának járőrvezetője azóta elismerésben részesült türelméért.