horoszkóp

A halálba is követték egymást a súlyosan beteg szerelmesek

2016.09.27. 14:39

Röviddel egymás után hunyt el az a két halálos beteg fiatal, akik történetén az egész internet meghatódott, életükért egy emberként izgult, és akikről korábban a Velvet is írt. A 25 éves Dalton Prager teste múlt szombaton adta fel a küzdelmet a cisztás fibrózissal szemben, felesége, a 26 éves Katie Prager pedig öt nappal később, csütörtökön halt meg - mindössze egy nappal a szerelme temetése után  - írta a Mirror.

A házaspár utoljára 2016 júliusában lehetett együtt, akkor ünnepelték az 5. házassági évfordulójukat. Nagy vágyuk, hogy még egyszer, utoljára megcsókolhassák egymást, nem teljesült, mert míg a lányt hazaküldték hospice ellátásra, flemingsburgi otthonukba, a fiút St. Louisban kezelték. Sikerült viszont búcsút venniük egymástól FaceTime-on, mielőtt Dalton Prager a kórházi ágyon, Katie pedig szülei, testvére és kutyái társaságában hunyt el. 

Tudom, hogy Dalton tárt karokkal várta, ahogyan két nagymamája, számos családtag és barátok, akik előtte mentek el

- írta Katie Prager édesanyja a Facebookon, ahol a szimpatikus fiatalokat döbbenetesen sokan követték és támogatták. 

Katie és Dalton Prager 18 éves korukban, a Facebookon ismerkedtek meg. Közös betegségük, a cisztás fibrózis hozta őket össze, és annak ellenére, hogy az orvosok figyelmeztették őket, ne találkozzanak, mert az egymástól elkapott fertőzések végzetesek lehetnek, ő nem hogy találkoztak, de össze is házasodtak. Szívszorító történetük megihlette a filmeseket is, a Csillagainkban a hiba című produkció voltaképp róluk szól.