A média már évekkel ezelőtt felfigyelt Siouxsie Gillettre, aki partnerével, Mark Amey-vel együtt kész állatkertté alakított át egy kertvárosi otthont Bovingdonban, Londontól nem túl messze. Minden bizonnyal az állatok szeretete hozta és tartotta össze ezt a párt legalább részben, de a szerelemnek azóta vége.

Egyébként sem könnyű párt találni, az ember azt hinné, Siouxsie Gillettnek semmi esélye nem volt újra összejönni valakivel, tekintettel arra, hogy az illető férfinak vállalnia kell, hogy számtalan undorító, de legalábbis veszélyes állattal kell együtt élnie.

Meglepő lehet, de a friss fotókból és videókból kiderül, hogy Siouxsie Gillett mégis újra talált partnert az elképesztő állatsereglet gondozásához. Nézze csak meg a fényképeket!

Az új férfi neve Simon Paul Keys, és Siouxsie Gilletthez hasonlóan azon kevesek közé tartozik, akik egyaránt vonzódnak a soklábú és a lábatlan állatokhoz is. Igen furcsa pár ők: közös életüket az teszi ki, hogy gondozzák a több, mint 80 hüllőt, ízeltlábút és egyéb szőrtelen vagy szőrös teremtményt (kutyájuk is van azért). Alább videón is meg lehet nézni egy átlagos hétköznapjuk eseményeit, amint etetnek, takarítanak és játszanak állataikkal.