Véget ért Nagy-Britannia egyik legfurcsább párjának kapcsolata: a szigetország legtestesebb nőjét, a 24 éves Georgia Davist kidobta 44 éves barátja, a fitneszteremben takarító Matthew Takel. Szakításuk oka nem kevésbé bizarr, mint maga a szerelmük, a Daily Mail szerint ugyanis

a pasi azért veszett össze a lánnyal, mert azt jobban érdekelte a fogyókúra, mint a párja. 

Georgia Davis tavaly jelentette be a kapcsolatát a nála jóval idősebb férfival, akit nem sokkal azután ismert meg, hogy egy életmentő kezelésnek köszönhetően 381 kilóról 254 kilóra fogyott. A kórházban ismerkedtek össze, ahol a lány egyébként 203 napig tartózkodott.

Davis korábban már járni sem bírt a súlya miatt, sőt, ahhoz, hogy be tudják vinni az intézménybe, tűzoltók és mérnökök szedték szét szülei házát, hogy ki tudják szabadítani onnan. Végül egy daru is kellett ahhoz, hogy a nőt leemeljék az emeletről. 

Davisnek ez jó lecke volt, úgyhogy a kezelés után is folytatta a diétát, és betartotta az orvosi utasításokat. A barátjának viszont elege lett a dologból, és lelépett. A lánynak amúgy nem a Matthew Takel nevű fickó volt az első kapcsolata, 2012-ben együtt járt egy meg nem nevezett férfival is.