Szomorú, de mégis szép történetet illusztrálnak az alábbi fotók. A főszereplő két tizenéves középiskolás Bristolból, mindketten 17 évesek, egy évvel ezelőtt egymásba szerettek. Amber Snailham csontjában azonban 13 éves korában rákot találtak, aztán a kamaszlánynak egy súlyos műtéten, majd chemoterápián kellett átesnie. A kezeléseknek júliusban lett vége, de sajnos nem volt túl sok idő az ünneplésre. Most októberben ugyanis újra daganatot találtak a lánynál, de ezúttal az agyában, és az orvosok szerint innen már nincs remény a felépülésre, lehet, hogy Snailham életéből már csak hónapok vannak hátra.

A lánynak az volt a kívánsága, hogy összeházasodhassanak a barátjával. A srác, Callum Firks meg is kérte a lány kezét, és úgy döntöttek, még november végén megtartják az esküvőt. Csak pár hét volt a szervezésre, de igénybe vettek egy internetes adománygyűjtő oldalt, hátha siker ezer fontot összeszedni egy szép lakodalomra. Az ismerősök mind adtak valamennyit, sőt, szóltak ismerősöknek is, ők az ő ismerőseiknek... és végül egyezer font helyett hatezer jött össze – ez csaknem 2,2 millió forint. Az alábbi képösszeállításban láthatja, hogy milyen esküvőt sikerült ebből az összegből összehozni a 17 éves, azaz tényleg nagyon ifjú párnak.

A lány anyukája, Joanne Snailham ezt nyilatkozta a Sun című lapnak:

Mindenkinek vegyesek az érzelmei. Borzasztó volt ezt a hírt megkapni, ennél rosszabb dolog tényleg nem történhet az emberrel. De elhatároztuk, hogy ez az esküvő egy boldog nap lesz, és erre koncentrálunk.