18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

shutterstock 475704340

Odajött, megfogta a fenekemet és megcsókolt

2016.12.03. 20:33

Megint egy hihetetlenül meredek történet érkezett a Randiblog postaládájába valakitől, akit Olíviának kereszteltünk át. A sztori eleje a durvább, Olívia ugyanis egy nemi erőszakról számol be, sőt, lehet, hogy nem is egyről. Amitől önnek is le fog esni az álla, az sztori második fele, illetve befejezése. Ilyen tényleg létezik? Olívia azt mondja, így lesznek az ellenségekből barátok. Ha ön szóhoz jut az alábbi sztori végigolvasása után, kérjük, rögtön nekünk írjon! Reakcióját, illetve saját történetét küldje be a Randiblog e-mailcímére.

Kezdjük ott, hogy egy 27 éves, párkapcsolatra vágyó lány vagyok. Nemrég fejeztem be a főiskolát, viszonylag jól tanultam. Szóval ott ismerkedtem meg egy fiúval, ugyanazon a szakon tanult mint én. Újonnan jött, vidékről. Amikor elsőre ránéztem, egyszerűen elámultam. Mint egy látomás! Hihetetlenül jóképű volt, beleestem. Az ebédlőben mellém ült. Nagyon jó érzés volt. Beszélgettünk, majd egy-két hét után elhívott randira.

Teljesen kicsíptem magam, mert tudtam, hogy egy ilyen kedves, szexi fiú ilyet és csak ilyet érdemel. Már az első randi után elcsattant az első csók. Felkísért a lakásomba, ahol már kezdtem izgulni. Tudom, nem vagyok egy rámenős csaj, de nem bírtam neki ellenállni. Megcsókolt, és folytatódott úgy, ahogy szoktak a dolgok. Amikor a dolog (gyengébbek kedvéért: a szex) közepén tartottunk, amúgy egyszerűen hihetetlenül jól csinálta, megcsörgött a telefonja, kiszedte belőlem a szervét, aztán felállt beszélni. Én addig vártam. Elaludtam. Nem tudom, mi történhetett, de gondolom, hazament.

Másnap a suliban találkoztunk. Én intettem neki, mire ő odajött, megfogta a fenekemet és megcsókolt, el akartam húzódni, mert tudom, hogy az igazgató nem nézi jó szemmel, amikor a 14-15 évesek előtt a 21 évesek csókolóznak. Nem tudtam elhúzódni, olyan erősen fogott, végül egy padon végeztük, szinte már szexeltünk. Itt jöttem rá, hogy mégse annyira jó döntés volt ez a fiú. Jött az igazgató, hogy azonnal hagyjuk abba, mire a fiú lehúzta a nadrágját. Én nagyon megijedtem, próbáltam felállni és elszaladni, de a fiú a számba tette a szerszámát. Hihetetlenül kínos és szomorú volt. Ekkor a tesitanár elhúzta tőlem a fiút, mire én csak tovább sírtam és sírtam. Ezután kirúgták a suliból. Plusz kiderült, hogy még kettő lánnyal is hempergett. Ezek az előzmények.

shutterstock 200190830

Szóval így 27 évesen elkezdtem tinderezni. Nem tudom, miért, nem tudtam ezt az élményt kiheverni. Megismerkedtem egy álnevet használó gyerekkel. Nagyon kedves volt. Megszerveztük az első személyes találkozót. Már első pillantásra rabul ejtett, úgy éreztem, ő az igazi, de előre szóltam neki, hogy ma még nem lesz szex. A randi közepén elhúzott. Igen, otthagyott. Nagyon kínos volt, gondolom, csak szexre vágyott.

Aztán odajött hozzám egy fiú és felismert. Én nem. Megkérdeztem, hogy ki ő. Mondta hogy együtt jártunk főiskolára. Beugrott, ez az a fiú... Én lekevertem neki egyet. Ő erre bocsánatot kért. Azt mondta, azóta már van egy kedves felesége. És végül beszélgettünk. Ő a „randi” végén mutatott képet a gyerekeiről. Nagyon cukik voltak. De még egy rossz hírrel is szolgált. Egy hete vált el a feleségétől. Megismertem a gyerekeit, sőt még a volt feleségét is, aki nagyon jó barátnőm lett. Azóta már ennek a fiúnak a menyasszonya vagyok. Lehet, hogy rossz döntés volt, de igazából megváltozott a, gyerekei is nagyon kedvesek velem. Most már én is terhes vagyok. Szóval így lesznek az ellenségből barátok.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!