Hogy ne csak mindig elcseszett találkákról  szóljon a Randiblog, arra kértem az ismerőseimet, hogy osszák meg olvasóinkkal a legemlékezetesebb, legjobb randiélményüket. A beszámolókból kiderül, hogy spontán dolgokkal bárkit le lehet venni a lábáról, és a kreativitás is maradandó emlékeket biztosít. 

  1. A legjobb randim azzal a csávóval volt, akinek autókereskedése volt, és egy BMW Z4-essel állított be a harmadik randinkra. Egész éjjel autókáztunk és még vezethettem is.
  2. Amikor távkapcsolatom volt, és vettünk mindig ad hoc repjegyet vagy buszjegyet egy adott városba, ahol még egyikünk sem járt, így félúton találkoztunk kettőnk lakóhelye között. Azok romik voltak.
  3. Hajnali hatkor lementem a lakásom alatti benzinkúthoz holt kómásan egy csésze kávéval, mint első randi. Pizsamában. Ott aztán láthatott, milyen vagyok valójában, smink nélkül.
  4. A srác csinált egy játékot, hagyott nekem borítékokat a városban, különböző instrukciókkal, hogy merre menjek legközelebb és milyen jelszóval kaphatom meg az újabb borítékot. És a végén ott várt egy kávézóban. 
  5. A csajommal veszekedtünk, ő Bécsben volt, én Pesten. Úgyhogy szóltam a havernak, hogy megyünk Bécsbe. Ő vezetett, odaértünk olyan éjjel tizenegy körül. Lehívtam a lányt, aki persze mit sem tudott arról, hogy megyek. Elmentünk egy parkba beszélgetni, meg Bécs kis romantikus utcáin sétálni. Emlékszem, tapicskoltunk az avarban. Aztán egy óra múlva mentünk is haza. Közel 6 órát utaztunk egy békülős randiért.
  6. A vőlegényemmel úgy jöttünk össze, hogy nálam aludt egy hétig egy couchsurfing-szerű akció részeként. Meg se fordult a fejemben, hogy ebből bármi lehetne, mert csak egy turista volt a sok közül, de egyik este a szüleimnél vacsoráztam, és megkérdeztem anyukámat, hogy nem vihetem-e fel őt is. Anyukám azt mondta, hogy de, a srác meg el is jött és vacsoráztunk egy meglepően jót négyesben a szüleimmel. Lehet, hogy rosszul rémlik ennyi év után, de szerintem aznap este volt az első csók, természetesen nem a szüleimnél, hanem utána otthon, nálam.
  7. Első randi. Eredetileg úgy volt, hogy csak találkozunk Pesten egy órára délután, aztán az lett belőle, hogy vettünk egy nagy adag szusit, elhúztunk a Balatonra, és egy fél napot töltöttünk együtt. Hajnali 2 körül értem haza.

Várjuk az ön legjobb randiélményét is! 

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!