shutterstock 287164271

Ennél kínosabban nem is lehet összefutni egy egyéjszakás kaland után

2016.12.14. 11:03

Sokaknak tűnik izgalmasnak az egyéjszakás kaland gondolata, a kötöttségek nélküli, spontán, szórakoztató szex lehetősége, és a tudat, hogy úgysem látja többé az illetőt.

Na de mi van akkor, ha mégis?

A Your Tango összegyűjtött pár olyan esetet a Whisper nevű, vallomásgyűjtő oldalról, amikor az internetezőkkel megtörtént az, amitől mindenki tart: az egyéjszakás kaland véletlenszerű felbukkanása. Ezekből szemezgettünk, és hogy ne csak külföldi történetek legyenek, megkérdeztük olvasóinkat is, akiknek közel olyan meghökkentő élményben volt részük. 

 • Volt egy egyéjszakásom, akiről kiderült, hogy ő az új zenetanár az iskolában, ahol tanítok. 
 • Találkoztam anyukám új barátjával. Hogy miért volt ismerős? Telitalálat, múlt évben eltöltöttem vele egy éjszakát. 
 • Rájöttem, hogy az új srác az irodában ugyanaz a srác, akivel volt egy egyéjszakás kalandom. Több mint kínos. 
 • Abban a pillanatban kiköptem a kávét, ahogy megláttam a pasit egy talkshow-ban, miközben azt bizonygatja, hogy nem csalná meg a barátnőjét. Fogalmam sem volt róla, hogy van csaja!
 • A téli szünetben volt egy kalandom egy fiatalabb sráccal. Ma volt a második félév első napja, és kiderült, hogy az egyik tanítványom. 
 • Felszedtem egy pasit egy bárban múlt éjjel. Másnap reggel ismerősnek tűnt, aztán rájöttem, hogy három évvel ezelőtt is együtt töltöttünk egy éjszakát. 
shutterstock 316762901

Olvasóink írták: 

 • Két-három éve összegabalyodtam egy pasival. Pár hónapja írt nekem egy netes társkeresőn. Szerencsére nem ismert fel, így hamar lekoptattam. 
 • Egy olasz üdülőfaluban felszedtem egy magyar csajt. A következő évben a legjobb haverom bemutatta nekem, mint a menyasszonyát. 
 • Egyszer volt csak egyéjszakás kalandom. Nagyon részeg voltam, másnap nem is nagyon emlékeztem a történtekre, és igyekeztem elfelejteni az egészet. Aztán megláttam a csávót a Való világ egyik játékosaként. Sokkot kaptam. 
 • Egy nyaralás alkalmával nagyon belezúgtam egy helyi srácba. Egyik éjjel egy üveg pezsgővel jelent meg a tábortűznél, ittunk, csókolóztunk, majd az erdőben megtörtént a szex is. Másnap felszívódott, évekig nem is láttam. Az esküvőmön találkoztunk, ugyanis kiderült, hogy a férjem unokatestvére. 
 • Dugtam egy csajjal egy pub vécéjében. Hetekkel később ismét találkoztam vele egy szórakozóhelyen, és a haverjaim mondták, hogy prostituált. Mármint, hogy tényleg az, ez a munkája.  Igazából nem is emlékszem arra, hogy fizettem-e neki korábban vagy sem. 

Önnek van hasonló sztorija? 

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!