Valérnak hívnak, inkognitót kérek én is, már régóta olvasgatom a különböző történetekről a Randiblogot” – természetesen a bevezetőben sem Valér igazi neve szerepel már, hanem mint mindenkinél, nála is álnevet használunk.

Nagyon szeretjük a munkahelyi kapcsolatokról szóló történeteket, és arról is mindig érdekes olvasni, hogy a korkülönbség milyen nehézségeket okozhat a szerelemben – hát Valér történetében mind a két dolog felmerül, ráadásul olyan felállásban, amiről ritkábban hall az ember. A tipikus az, hogy az idősebb, férfi főnöknek tetszik meg fiatalabb, női beosztottja, most azonban nem erről van szó.

Valér tanácsot kér, hogy mit tegyen ebben a helyzetben – ön mit mondana neki? Van hasonló tapasztalata? A Randiblog e-mailcímére küldje be válaszát vagy saját sztoriját!

Régóta képződik egy sztori és gondoltam, leírom nektek. Egy nagyvállalatnál dolgozom immáron ötödik éve, mikor odakerültem, kb. 60 nővel kezdtem együtt dolgozni 19 éves korom létére, jól kijöttem velük, még a főnökeim is nők voltak természetesen. Az egyik főnököm egy csinos 30-as belevaló csajszi volt „feddhetetlen előélettel”. Már az első pillanattól megtetszett számomra, viszont volt egy barátnőm 3 évig, aki miatt ez a titkos vágyon nem ment messzebbre, sőt munkahelyen voltak azért kemény nézeteltéréseink is.

A kapcsolatomnak 22 éves koromban vége lett, 9 hónap elteltével és haverozással magam mögött egyszer csak elkezdtünk a főnökömmel beszélgetni személyes témákról is. Tudni kell, hogy nagyon zárkózott csaj. Közben egy lány bekerült az életembe, akivel 1 hónapot együtt töltöttem, a főnököm, akit ettől a pillanattól kezdve már becenevén szólítottam, beszélt le róla, hogy nem hozzám való. Elkezdtünk „hidegen” közelebb kerülni egymáshoz, megvártam munka után, beszélgetések interneten folyamatosan, de minden nap, személyes találkozó, egyebek semmi, flörtölések a munkahelyen, max. egymás ugratása stb., kb. 6 hónapig.

Egy bizonyos napon, mikor minden simán ment a vállalatunknál, menedzsmenti döntés alapján egy vezetőtől megváltak fél óra alatt, számomra sokk volt, aznap már szinte munkára alkalmatlan voltam. Ő volt az, akitől megváltak... Összetört, szerette az állását. Én is pánikba estem, közel kerültünk egymáshoz és nem akartam elengedni az életemből. Szerencsére a városban maradt, pedig nem helybeli volt.

Miután munkahelyi útjaink elváltak, ebben az időszakban mellette voltam és elkezdtünk találkozgatni, feljártam hozzá úgymond, italozások, randik, de semmi intimitás. A barátaim már sokkban voltak, hogy semmi több és mégis szeretek vele lenni. Nem ilyen oldalamról ismertek meg eddig...

Egy hétvégén koncerten volt, én meg italozni külön, a koncert végén megbeszéltük, nála folytatjuk, vágytam rá, hogy na most lesz valami. Pezsgőt bontottunk, de közben nem voltunk szomjasak, elkezdtünk csókolózni, semmi több, de több órán át csókolóztunk, míg együtt aludtunk el. Reggel együtt ébredve is csók volt, és így mindketten rájöttünk, bár ezt ő nem mondja ki, de működik a kémia…

Későbbi randikon már szex is volt és az is nagyon megy, azóta együtt alvás, TV-zés egymás karjában stb. Jelenleg ott tartunk, hogy azt vesszük észre, minden jó, ami közösen velünk történik, ő viszont azt hajtogatja, sok neki a korkülönbség, majdnem 9 év, ezért nem szerethetek belé és félt, hogy emiatt összetör engem is, én is beleszeretek, egyelőre helyén való érzelmekkel tudom ezt bírni, de vágynék egy kapcsolatra. Ő titkon fél a véleményektől még a barátoktól is, hogy emiatt megszólhatják, említettem neki, hogy ő is belém szerethet, azt mondta, azzal ne foglalkozzak.

Szóval a segítségkérésem részben, hogy mire számíthatok? A korkülönbség régóta akadály a kibontakozásra teljesen, de én mindig azt mondom neki, nem számít a kor, én korán érő vagyok, ő meg okos, intelligens és helyén tudná szerintem ezt kezelni. Nem szeretném, ha elnyomná az érzéseit, ugyanis érzem rajta emiatt a görcsöt és szenvedést, fél velem lenni, mások véleménye miatt. Várjak még vagy állítsam kész tények elé? Arról próbálom meggyőzni, hogy ha két ember között ilyen furán jól működnek a dolgok, az jelent valamit... Tartsak még ki?!

Különben a haverjaimmal fogadtam egy tálca sörben, hogy 6 hónap után, de egyszer meglesz, szóval egy tálca sörrel gazdagodtam már...