Az interneten vírusként terjed egy eljegyzési fotó, amin a joghallgató Jessica Rodriguez kéri meg barátnője, Chelsea Miller kezét - ám a képen igazából nem a két lány a lényeg. A fotós ugyanis teljesen véletlenül megörökítette egy az esemény helyszínén tartózkodó ismeretlen idős hölgy reakcióját, ami végtelenül édes, ráadásul rendkívüli toleranciáról ad tanúbizonyságot, lévén, hogy mégiscsak egy sokak által botrányosnak tekintett, homoszexuális kapcsolatról van szó. 

A képet Rodriguez testvére töltötte fel a Twitterre, és már több mint 346 ezren lájkolták. 

A pár már négy éve van együtt, mindketten imádják a képzőművészetet, ennek köszönhetően jöttek össze, és Rodriguez számára egyértelmű volt, hogy egy kiállításon kéri meg szerelme kezét. A News cikkéből kiderül, hogy a lánykérést a jelen lévő emberek 95 százaléka jól fogadta, még tapsoltak is, amikor Miller igent mondott, öt százalékuk viszont tett egy-egy homofób megjegyzést. A lányok szerint viszont ez már szép arány. 

A szerelmesek jelenleg Chicagóban élnek együtt, és 1-2 éven belül szeretnének összeházasodni Texasban. Rodriguez a lapnak elmondta, hogy számára azért fontos a házasság, mert a jövőben ügyvéd lesz, és nagyon fontos számára, hogy kapcsolatukat törvényesen is elismerjék. 

Terveink szerint családot alapítunk, és szeretnénk, ha a gyerekek úgy nőnének fel, hogy érzik, egyenlőek vagyunk.