Lucy és Anna DeCinque bizarr testvéri kapcsolatáról már írtunk korábban, ők azok a Facebook- és Youtube-sztár ausztrál ikrek, akik mindent megosztanak egymással, beleértve a pasijukat is. A 31 éves ausztrál nők pár héttel azután, hogy ötödik évfordulójukat ünnepelték villanyszerelő barátjukkal, egy videón jelentették be követőiknek, hogy törvényesen is össze szeretnék kötni az életüket a férfivel - írta a Daily Mail

Ugyanahhoz a férfihoz akarunk hozzámenni, Ben a neve. Sokan vitatják. Lehetséges egyáltalán? Tud ez működni? Nem igazán tudom. De hallottunk az amerikai Tucsonról, ahol össze lehet házasodnunk

- tanakodnak a felvételen a szétplasztikázott DeCinque-lányok, akik többek között a kommentelők javaslatait kérik a tervük megvalósításához. 

Az egypetéjű ikrek között annyira szoros a kötelék, hogy állítólag néhány méternél távolabb még nem tartózkodtak egymástól, és különböző kinézetű ruhát sem vennének fel soha. Az ékszereik is egyformák - ezt meg is mutatják a videóban. 

Szerintem gyönyörű dolog, számunkra ez nem furcsa és sohasem lesz az, boldogok vagyunk. Senkit nem bántunk ezzel

- magyarázzák teljes meggyőződéssel furcsa elképzelésüket, és kiderült az is, hogy a jövendőbelijük teljesen egyformán bánik velük. Ha megcsókolja az egyiket, máris kap a másik is, és mindkettő nő kezét fogja nyilvános helyeken. Lucy és Anna DeCinque egyébként egyszerre szeretne teherbe esni is, mert azt szeretnék, hogy a testük ugyanolyan legyen, amikor gyereket várnak. 

Ön megengedné nekik, hogy mind a ketten hozzámenjenek a férfihoz?