Egy 33 éves New York-i nő egészen rendhagyó (de nem egyedi) módszert talált a pénzkeresésre: hivatásos randizó lett. A zenészként is tevékenykedő Marcia Favre onnantól kezdve pezsgős randevúkra jár idős, gazdag férfiakkal, akik ezért cserébe fizetnek neki. Ez eddig több mint 2,4 millió forintnak megfelelő összeget hozott a konyhájára - írja a The Sun.

Favre jellemzően 100-250 font (35-88 ezer forint) között keres egy-egy találkozó alkalmával, de egy különösen jövedelmező randevúért egyszer csaknem félmillió forintnak megfelelő összeget kapott, ami mindössze egy 30 perces italozgatást jelentett egy nívós bárban. 

Csak ajánlani tudom. Szükséged van 100 fontra? Bumm, itt van, tessék! Ez ilyen egyszerű. Ez szó szerint így történik, beszélgetünk a semmiről, iszunk egy italt, aztán kifizetnek. Ez nagyon könnyű pénz

- meséli a nő, aki 10 éve van együtt a párjával. A 40 éves zenész pasi a háttérből támogatja Favrét, nem utolsó sorban azért, mert barátnője ingyen kajára és italokra hívja meg a kiegészített jövedelméből.

New Yorkban nem nehéz megélni. Úgy értem, kreatívnak kell lenni. Aztán rájöttem, hogy elmegy, hogy igyon egy italt idegenekkel, akik fizetnek neki ezért, aztán ő is meghív engem egy ingyen italra. Szóval teljesen rendben vagyok ezzel így

- magyarázza engedékenységét Joseph King, akinek nem kell aggódnia, hogy a csaja beleszeret valamelyik randi partnerébe, mert a nő saját bevallása szerint legtöbbjüket nagyon nehezen viseli el.

Nem tisztelek senkit, aki fizet azért, hogy menjek el vele. Sosem tudnék szerelmes lenni bármelyikükbe is, sosem. A legrosszabb randim az volt, amikor egy olyan alacsony pasassal találkoztam, hogy nem is tudtam megtalálni. Egy széken ült, és amikor felállt, alacsonyabb volt, mint én. Egy bunkó volt és még unalmas is.

Favre a legviccesebb randira így emlékszik vissza:

Egy nagyon szeles nap volt, és a randipartneremnek lefújta a parókáját. Szaladt utána, hogy elkapja, én pedig úgy tettem, mintha nem láttam volna semmit. És nem, nem Donald Trump volt az.

A hivatásos randizó a pénz mellett néhány ügyfelétől még repjegyeket, koncertjegyeket is kap. Mindemellett betartja a szigorú szabályokat, azaz nem szexel senkivel, és a lehető legkevesebb időt tölti a kliensekkel. 

Néhányan meg akarnak hívni vacsorázni, de nem megyek bele, mert nem akarom rájuk vesztegetni az időmet. Próbálok gyorsan túlesni rajta, egy vagy két pohár whisky vagy pezsgő, és már ajtón kívül is vagyok. Sosem közeledtek hozzá szexuálisan. Soha. Nem hagyom, hogy kialakuljon köztünk egy olyan hangulat. A legudvariatlanabb ajánlat az volt, amikor egy pasas megkért, hogy menjek el vele Vegasba egy hétvégére. Azt gondoltam, a francba is, nem!