Az átlagosnál több randim volt, de most először történt velem valami igazán hátborzongató. Azért írok, hogy mások se eshessenek ebbe a csapdába” – kezdi rosszul sikerült randijának történetét Vanda. Persze az, hogy mi a rossz, elég relatív is lehet, hiszen Vanda azt írja (jogosan), hogy ennél sokkal, de sokkal rosszabbul is járhatott volna, szóval úgy is lehet nézni az esetet, hogy szerencsésen megúszta. Egy biztos: bizonyos figyelmeztető jelek esetén nagyon, de nagyon óvatosnak kell lenni. Kérjük, olvassa el Vanda történetét és gondolkodjon el a tanácsán! Ha önnel is történt már ilyen, vagy ha valami más tapasztalatát mesélné el szívesen, kérjük, írjon ön is a Randiblog e-mailcímére!

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Napokig cseteltem egy Tinderen megismert fiúval, ám gyanússá vált, hogy egyetlen közös ismerősünk sincs. Kicsit utánanéztem, és tulajdonképpen semmit nem találtam, amitől még furcsábbá vált a helyzet. Ekkor a kezemre csaptam, és nyitottságot erőltettem magamra, azzal a – mint utólag kiderült – hasznos mindsettel, hogy éber maradok. Mindkettő sikerült.  Néhány nap múlva találkoztunk, és ahogy a hüllőagyam sugallta, nem az a fiú jelent meg, akit a képeken láttam. Azonnal lökni kezdte a dumát, én pedig próbáltam rájönni: ez tényleg nem az a fiú a képekről? Biztos ez? Ez volt az első ijesztő a dologban: a srác ugyanis teljesen rendben volt. Akkor meg miért kamuzott?

Pár perc után elvettem a szót, és kerek perec megkérdeztem, hogy mivel magyarázza, hogy nem ő szerepel a képein. Hebegni-habogni kezdett, ami eldöntöttem, hogy kevés lesz ahhoz, hogy maradjak. Hogy ő nem fotogén – „de legalább te vagy a képeiden!”, válaszoltam, amit őszintén nem értett. „Miért, rajtad is van smink, nem?” Ööö, ÉS? A képeimen is van rajtam smink. „A te szempontodból végül is teljesen mindegy, nem igaz?” ...anyám.

A végén még érdekelt, hogy más lányok nem tették ezt szóvá? Állítása szerint nem. Elég rémisztő, hogy nem. Óriási mázli, hogy eszemnél voltam, mert igazából tényleg könnyű lett volna legyinteni, tényleg helyes, jó dumás csávó... Aztán lepergett a szemem előtt, hogy másnap felébredek valahol, és mit mondok a rendőröknek? Megmutatom a telefonomban a képeit: ő NEM AZ, aki miatt itt vagyok? Elmondom, hogy milyen nevet hazudott?

Hazafelé menet mire idáig eljutottam fejben, pár perccel később úgy láttam helyesnek, ha felnyomom a Tinderen hamis képek használatáért. Addigra már törölt is. Rutinos pszichopata lehet.

Persze lehet, hogy mindenben tévedek, és csak egy házas srác ügyetlen húzása az egész, de ha nem, talán valaki nem ébred beginázva valahol.  A legfontosabb! Lányok: Ne legyintsetek arra, ha valaki nem a saját képével ismerkedik. Még ha élőben tetszik is. Az első perctől kezdve hazudott nektek. Miért ne tenné meg újra és újra?

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!