Bár egy kapcsolat elutasításának lehető legegyszerűbb módja, ha megmondjuk a másiknak, hogy nem az esetünk, sokan vannak, akik inkább kevésbé bántó, tüzet szító indokkal állnak elő. Női olvasóinkat kérdeztük, milyen kifogásokat szoktak kitalálni, ha egy férfi nem tetszik nekik, és a lehető leghatékonyabb módon szeretnék őt leépíteni. 

  • A szomszéd fiú szállt rám, folyamatosan moziba meg ide-oda hívott. Eleinte azt mondtam neki, hogy nem érek rá, de nem értett a szóból. Úgyhogy egyik nap a lépcsőházban, egy beszélgetés alkalmával azt hazudtam neki, hogy még nem vagyok túl az előző kapcsolatomon, és úgy érzem, hogy hosszú ideig nem leszek képes még beleugrani egy új viszonyba. Ezt egyből megértette, gondolom, senki nem akar olyan csajjal randizni vagy járni, aki egy másik fiúra gondol közben. 
  • A csúnya munkatársamnak azt mondtam, hogy házinyúlra nem lövök, vagyis nem jövök össze kollégával. (Utána egyébként összejöttem a jóképű munkatársammal.) 
  • Rosszul elsült netes randik után szoktam mindenkit azzal lerázni, hogy nem tudunk többet találkozni, mert most kaptam egy külföldi melót és elutazom. 
  • Én arra hivatkozom, hogy sok a munkám, nincs időm mellette egy kapcsolatra is. 
  • Szegény pasit nem akartam megsérteni azzal, hogy egyáltalán nem az esetem, úgyhogy azt találtam ki, hogy kialakulóban van egy másik pasival valami. 
  • Volt egy katona szeretőm, aki egy idő után többet szeretett volna, mint heti két alkalommal ágyba bújni velem. Azt mondtam neki, hogy azért nem akarok vele komolyabbat, mert ha megint kiküldetése lenne Afganisztánban, én azt nem bírnám elviselni, úgy félteném. Valójában persze őt nem bírtam volna elviselni heti több alkalommal. 
  • A „Nem vagyok hűséges típus, biztos, hogy előbb vagy utóbb megcsalnálak″ szöveg nagyon be szokott jönni. 

Ön mit szokott mondani?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!