Kedves Velvet! Segítséget szeretnék kérni!” – írja nekünk Lida. Lida egy fiatal lány, és jóval fiatalabb, mint az a srác, aki legutóbb írt nekünk nagyjából hasonló problémákról. A tanácsunkat kéri Lida, mármint hogy a Randiblog olvasóinak a tanácsát, azaz egészen konkrétan az ön tanácsát!

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Olvassa el az levelet, aztán ha tudna mit mondani Lidának, vannak tippjei, vagy szívesen elmesélné, hogy ön 18 évesen így érezte-e magát, és ha igen, mit tett, akkor kérjük, írjon nekünk! A Randiblog e-mailcímén várjuk a válaszát, üzenhet bármikor, akár most rögtön is!

18 éves vagyok, lány és szingli. Soha nem volt még barátom, voltam már 3 randin (egy sráccal), de ő közölte velem, hogy semmi komolyat nem akar, a karrierje fontosabb neki.

Többen mondják (család, barátok, ismerősök), hogy szép vagyok és nekem sincs bajom magammal. Sportos alkat vagyok, neves gimnáziumba járok, az átlagom 4,6 feletti, művelt vagyok és van humorom is. Mégis senki nem vesz észre, pedig nem vagyok az otthonülő típus. Ritkán járok buliba és akkor sem vagyok részeg. Mindig mindenki kérdezgeti tőlem, mikor lesz már barátom. Én mindig csak azt mondom, hogy nem rajtam múlik.

Bár azt mondják, nem kell cikinek érezni, hogy 18 évesen még szűz vagyok. Még nem csókolóztam és nincs semmi tapasztalatom a kapcsolatokban. Én mégis kívülállónak érzem magam. Örülök mások boldogságának, de belül elkeseredett vagyok, hogy nekem nincs részem ilyenben. Nem érzem úgy, hogy velem lenne baj.

Valami tanácsotok lenne esetleg? Változtassak valamin, vagy álljak máshogy a dolgokhoz? Én látom rosszul a helyzetem?

Válaszotokat előre is köszönöm!

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!