Az Orange Is the New Black a Netflix egyik legnépszerűbb saját gyártású sorozata, ez az, amelyik egy női börtönben játszódik. A két főszereplő közötti leszbikus kapcsolat sokat szerepel a filmben, többek között emiatt volt, hogy a műsorban dolgozó egyik írónő a munka során szép lassan felismerte önmagában, hogy szintén leszbikus. A Pride.com-nak nyilatkozott arról, hogy a sorozat által megkövetelt munka mennyit változtatott a magánéletén is.

Morelli 2014-ben jelentette be nyilvánosan, hogy leszbikus, és ugyanabban az évben el is vált a férjétől. És az élet úgy hozta, hogy szintén az Orange of the New Black forgatásán megismerkedett a sorozatban játszó egyik leszbikus színésznővel, Samira Wiley-val. Bár azt szokás mondani, hogy nem jó dolog munkahelyen ismerkedni, Morelli és Wiley között kapcsolat szövődött, és a viszony most már ott tart, hogy a napokban összeházasodtak.

Alább megnézhet pár olyan képet róluk, amik filmipari eseményeken készültek a vörös szőnyegen. Amennyire sajtófotók alapján meg lehet ítélni valakinek a magánéletét (elismerjük, csak felületesen lehet), úgy tűnik, ők ketten eléggé jól megvannak mostanság egymással.

A napokban megtartott esküvőjükről a US Magazine tudósított, de az egyik menyasszony az Instagramon is közzétette a legfontosabb képet a nagy napról.

A post shared by Samira Wiley (@whododatlikedat) on

Érdekes választás, hogy bár mindketten fehérben vannak, csak Wiley visel klasszikus menyasszonyi ruhát, Morellin egy nadrágkosztüm van, a vállán egy olyan köpennyel, amit a leggyakrabban szuperhős- és istennőjelmezeken szoktunk látni.

Valamiért kiemeli a beszámoló, hogy Justin Biebertől a Baby című számmal nyitotta meg az ifjú pár a lagzit. Végülis a munkahelyük egy vígjátékforgatás, remélhetőleg ezt is poénnak szánták. Az alábbi esküvői jókívánság viszont egyértelműen a legviccesebb esküvői jókívánság, ami egy leszbikus esküvővel kapcsolatban elhangozhat.

A post shared by Samira Wiley (@whododatlikedat) on

Kívánom, hogy ne aznap jöjjön meg mindkettőtöknek egyszerre.

Reméljük, nem így volt.