Nézzünk szembe a tényekkel: bizony sokszor úgy görgetjük végig a Facebookot, hogy igazából azt sem tudjuk, mit lájkolunk. Egy amerikai srác pedig most egy zseniálisan vicces bizonyítékkal is szolgált arra, hogy ész nélkül használják az emberek a Tetszik gombot. Zach Lamplugh legelőször az alábbi kamu eljegyzési fotót töltötte fel a hírfolyamára, és hozzáfűzte:

Végre hivatalosan is bejelentettük!

  

A poszt több mint 600 lájkot kapott pillanatok alatt, az ismerősök pedig a kommentben gratuláltak. Lamplugh viszont nem sokkal később egy újabb képet osztott meg, amin már egy másik lánnyal pózol a gyűrűvel. 

Hű! El sem hiszem, milyen elsöprő támogatást kaptam, amikor bejelentettem a Facebookon az eljegyzésem! Olyan sokaknak tetszett a poszt, hogy úgy döntöttem, még egy lányt eljegyzek. Köszönöm mindenkinek a bátorítást!

A mellékelt szöveget kevesen olvashatták el, a képet sem igazán nézte meg a közönség, a srác ugyanis ismét kapta a lájkokat és a jókívánságokat, igaz, valamennyivel kevesebbet, mint korábban. De Lamplugh nem hagyta abba, sorra töltötte fel a jobbnál jobb eljegyzési fotókat a háttérben a bosszús előző menyasszonnyal, amikre mindig újabb lájkok érkeztek - ezzel bizonyította, hogy az emberek tényleg nem figyelnek a posztok tartalmára. 

Egy idő után természetesen már a trollkodást díjazták az ismerősök.