Egy 21 éves transzszexuális nő 60 ezer dollárért (17 millió forint) végre áteshet a nemváltoztató műtétén, melyet a 61 éves barátjának - aki egyébként az expasija - köszönhet - írta a Daily Mail

Anastasia és partnere közel egy év után, 2017 elején szakították meg eljegyzésüket, de azóta is találkozgatnak, és kapcsolatuk olyan jó maradt, hogy a férfi fizeti a nemváltoztató műtétet.

Mielőtt megismerkedtem vele, és mielőtt elkezdtem az egész nemátalakítást, annyira nyomorultul éreztem magamat, nem voltam boldog a testemben. És most, még a műtét előtt, jobban szeretem a testem, mint valaha. Ő fizeti az összes műtétem, amiért én rendkívül hálás vagyok 

- meséli Anastasia. A pár egy online társkeresőn találkozott, és annak ellenére, hogy jelentős a korkülönbség, Anastasia állítja, hogy szereti a sztárügyvédet (aki érthető okokból nem szerette volna felfedni a kilétét), és nem szeretné, hogy a férfit cukros bácsiként bélyegeznék meg. Kijelentette, hogy nem az anyagi érdekek a barátságuk alapja. 

Egy olyan férfit látok benne, akit nagyon szeretek. És ő is szeret engem. Úgy értem, igen, ő ad nekem pénzt, foglalkozik velem, megvéd engem, és igen, segít abban, hogy elkezdjek egy vadi új életet, amit már rég élnem kellene. (...) Leginkább a műtétek miatt vagyok itt. Nem vagyok pénzéhes. Nem vagyok romlott, és nem is akarok az lenni, csak szükségem van valakire, aki fizeti nekem a műtéteket, mert a biztosításom sajnos nem állja ezt.

A furcsa kapcsolatba az együtt alvás nem tartozik bele, néha egymás mellett fekszenek, és összebújnak, de ahogyan Anastasia fogalmazott, semmi nyíltan szexuális jellegűt nem csinálnak.

Én nem tartom magam eszkortnak vagy prostinak. Látom a különbséget. Én nem az utcán állok, és nem ez az én munkám. Ez nem egy olyan dolog, amit minden egyes nap csinálok. Ez csak egy férfiről szól, akit nagyon régóta ismerek, és aki nagyon jó hozzám. A modellvilág nagyon ellenséges a transzneműekkel szemben, azt mondják, hogy nem tudják, hogyan adjanak el engem.

Anastasia Texasban nőtt fel. Már öt éves korában érezte, hogy valami nincs rendben a testével, abnormálisnak érezte magát, de ezt egészen 17 éves koráig nem tudta feldolgozni. Úgy gondolt magára, mint egy meleg férfira, de valójában sosem vonzották a melegek. Miután New Yorkba költözött, onnantól kezdve tudta magát felvállalni. Úgy érzi, hogy a következő lépés az utolsó műtét lesz az, ami után már igazán saját maga lehet.

Azon a napon, amikor rájöttem, hogy nő vagyok, hatalmas kő esett le a szívemről. Számomra a műtét végre bezár egy nagyon sötét fejezetet az életemben. Utána pedig végre újjászülethetek.