Az én történetem eléggé bonyolult és nem tudom, mennyi mindenki tud vele majd azonosulni, de úgy gondolom, hogy mivel nem mindennapi és lehet belőle tanulni, érdemes leírnom és megosztanom” – ezzel a bekezdéssel kezdődik az alábbi olvasói levél. A beküldő adatait persze ezúttal is megváltoztattuk, az Írisz álnevet kapta, de természetesen maga a történet pontosan úgy szerepel itt, ahogy mi megkaptuk.

Írisz sztorijának a középpontjában egy olyan jelenség áll, amiről írtunk már csomószor jó sokat: idősebb férfiak, angol kifejezéssel sugar daddyk gyakran döntenek úgy, hogy kapcsolatot alakítanak ki egy fiatalabb nővel (lánnyal), akiket ebben a felállásban sugar babyknek is lehet nevezni. A sztereotípia az, hogy a férfi ilyenkor a pénzét, a lány pedig a testét adja elsősorban, de Írisz levele pontosan arról szól, hogy nem mindig úgy alakul az élet, ahogy azt mi a kedvenc sztereotípiáink alapján gondolnánk.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Bízunk benne, hogy ha elolvasta Írisz történetét, önnek is kedve támad a meséléséhez, és beküldi nekünk saját tapasztalatait vagy véleményét. Ehhez rendelkezésére áll a Randiblog e-mailcíme, írjon most rögtön vagy bármikor!

Az egész a szüleim válásával kezdődött majdnem 10 évvel ezelőtt, én akkor még csak 14 éves voltam. Nagyon jól éltünk, édesapám földműveléssel foglalkozott, rengeteg földünk volt, majd lassan csődbe mentünk, ami a szüleim kapcsolatára is kihatott. Miután elváltak, édesapám Svájcba költözött, és ott kezdett el vendégmunkásként dolgozni, hogy vissza tudja fizetni a tartozásait/hiteleit.

Nagyon nehéz gimnáziumi éveim voltak, nem igazán tudtam beilleszkedni és állandóan szorongtam az otthoni viszonyok miatt. Édesanyám hamar túltette magát a történteken és új partnert talált magának. Gyűlöltem őt ezért, hogy miután már nem álltunk jól, otthagyta az apámat és nagyon hamar új pasira tett szert.

Ezek után úgy döntöttem, hogy apámhoz szeretnék költözni, nem szerettem sem a sulit, sem anyámat. Így pár éve kiköltöztem én is, de egy dologra nem számítottam. Édesapám is túltette magát az édesanyámon, méghozzá nem is akárhogy.

Nyugati országokban addigra már nagy divat lett, hogy azok a férfiak, akik kicsit is jobban keresnek az átlagnál, azok Sugar Babykkel randiznak. És az én apámnak nem is egy volt. Az elmúlt néhány évben sikerült minden tartozását letudnia és kint nyitni egy saját üzletet egy svájci partnerrel, jól ment neki ismét, így a lányok tapadtak rá. Nehezen sikerült elviselnem, hogy nálam pár évvel idősebb csajok alszanak nálunk, jönnek velünk nyaralni vagy csak épp együtt töltjük a hétvégéket.

Nem értettem az apámat, hogy nem sikerül egyet választania, mert őszintén voltak lányok, akikkel jól kijöttem én is, együtt mentünk vásárolgatni, szaunázgatni, fodrászhoz vagy körmöshöz.

Szerettem volna, ha maradna egy, aki akár a barátnőm is lehetne. De édesapám válasza mindig az volt, hogy ő most élni akar, élvezi a gondoskodást, a testi kényeztetést és a pozitív energiát/feltöltődést, amit ezektől a lányoktól kap, nem szeretne komoly kapcsolatot, házasságot vagy egy másik gyereket. Élvezni akarja az életet, addig míg nem túl idős hozzá. Számomra ez felfoghatatlan volt.

Mindeközben én egyre közelebb kerültem a cég társtulajdonosához. Mivel rengeteg időt töltöttek együtt az apámmal, így velem is, nagyon élveztük egymás társaságát. Sokszor vacsoráztunk közösen, együtt mentünk nyaralni, síelni, stb. Eleinte nem tudtam, hogy valóban vonzódok-e hozzá vagy sem, mert a korkülönbség 16 év és aggódtam, mit szólnának majd hozzá. Egészen egy olaszországi nyaralásig, mert ott már nem tudtunk a vágy ellen tiltakozni. Az apám és az akkori Sugar Babyje együtt vacsoráztak valahol, míg mi a hotel bárjában koktélozgattunk. Egy pár koktél után közelebb jött, megragadott és felvitt a szobájába, először éreztem életemben, hogy egy igazi férfi most ural engem. Soha nem élveztem a szexet annyira, mint akkor ott, vele. Az agyam mondogatta, hogy ez nem helyes és sokkal idősebb, de a vágyaim sokkal erősebbek voltak. Megadtam magam neki és nem bántam. Az egyik legemlékezetesebb éjszakám volt, tudta, hogyan kell egy nőt kényeztetni, mire vágyok.

Szex után összebújva beszélgettünk az életről és hogy hogyan is ismerte meg apámat, milyen volt mikor kiment Svájcba, összetört és magányos. Mesélte, hogy ő is ilyen volt sokáig, fiatal korában már megházasodott, elvette az első nagy szerelmét, de a szerelem egy pár évben belül elmúlt és ő ott maradt megkopasztva. Ekkor talált rá a sugar datingre. Ezután 8 éven keresztül csak Sugar Babykkel szórakozott, nem akart semmi komolyat, csak élvezni a gyönyörű, csinos, kívánatos nők társaságát. Ő ajánlotta az apámnak is, hogy próbálja ki ezt a fajta kapcsolatot, mert biztosan állítja, hogy jót tesz majd neki. És ekkor megértettem, hogy nem kellene elítélnem őket. Csak jól akarják érezni magukat, anélkül, hogy bárki is sérülne ebből.

Mi azóta is együtt vagyunk. Az édesapám pedig azóta is csak Sugar Babykkel randizgat, de mára már nem bánom. Elfogadtam, hogy neki most erre van szüksége és jobb, ha nem erőltetünk semmit. Majd megkomolyodik, ha akar...

Én csak ámuldozva olvasom a sugar datinges horrorsztorikat. Ezért szerettem volna elmesélni az én történetem, hogy nekem is évekbe telt megértenem és elfogadnom, hogy hagyni kell az embereket élni, úgy ahogy ők szeretnék. Én sem akartam a sok fiatal Sugar Babyt a házunkban és végül én kerültem oda, hogy egy nálam sokkal idősebb férfival vagyok kapcsolatban már több 2 éve. És minden tökéletesen működik. Ezért nincs értelme ítélkezni és aggódni, ki mit szól a kapcsolatodhoz. A végén csak te és a párod számítotok. A többivel törődjön az, aki akar.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!