shutterstock 280669103

Tökéletes bosszút állt barátján a megcsalt brit lány

2017.04.30. 08:39 Módosítva: 2017.04.30. 18:25

A brit Allison Chappell egy kellemes kirándulást és romantikus pillanatokat akart átélni a párjával Yorkban, ám egy éttermi vacsora közben véletlenül világossá vált számára, hogy a pasi megcsalta őt. A lány egészen különleges és kreatív módját választotta a bosszúnak: az étterem Facebook-oldalán tette közzé, mi a véleménye a fiúról. 

Nagyon szép, jó hangulatú bár, finom Sauvignon Blanc-nal. Sajnos a bor felénél becsipogott a pasim telefonján egy Tinder-üzenet, amit nekem természetesen nem lett volna szabad látnom. Szóval a látogatásunkat rövidre fogtuk, visszamentünk Leicesterbe (gondolhatjátok, nem volt egy örömutazás). Határozottan tudom ajánlani a helyet, de a legjobb olyasvalakivel menni, aki nem egy hazug, csaló faszfej, és akkor sokkal jobban szórakozol majd, mint én tettem

- fogalmazott a lány, akinek tökös húzása olyan sok mindenkinek tetszett, hogy a sztorit még a Mirror is lehozta. 

sutlers-york-viral-facebook-review-780x636

A bár egyébként nagyon szimpatikusan válaszolt a nem mindennapi értékelésre: sajnálatukat fejezték ki a történtek miatt, a srác viselkedését pedig úriemberhez méltatlannak minősítették. Mindemellett pedig megígérték a lánynak, hogy gondoskodnak róla, hogy a következő náluk töltött alkalom sokkal kellemesebb legyen. 

Aztán lehet, hogy az egész csak egy gerillamarketing, de annak is csodálatos!