Az ausztrál Sarah Mulvin egy szakítás után úgy döntött, mindent megtesz annak érdekében, hogy elterelje a gondolatait, amik folyamatosan az expasija körül forogtak. A 44 éves nő először egy tengerentúli utazással próbált kilábalni a csalódásból, de mivel az nem sokat segített, belevetette magát egy másfajta terápiába: regisztrált a népszerű társkereső applikációra, a Tinderre. A 30 napos emberkísérlet olyan jól sikerült, hogy Mulvin könyvet is írt tapasztalatairól 30 nap a Tinderen címmel – adta hírül a Daily Mail

Az asszony szigorú szabályok szerint játszott: minden nap leszervezett magának egy randit, a jelöltnek pedig fiatalnak, dögösnek, szexinek és jóképűnek kellett lennie. 

Nagyon tetszett, de fontos hozzá a jó humorérzék. És nem szabad rástresszelni. Nem voltam többé szomorú, mert izgatott voltam. Nem gondoltam többé az exemre

– mesélte Mulvin, akinek beszámolója szerint a férfiak általában rajzfilmfigurát vagy tájképet választanak profilképnek, és sajnos elég sok közülük a házas.

A nő végül 30 nap alatt 52-szer randizott, és bár élete szerelmét nem találta meg ez idő alatt, azt mondja, ekkora örömöt még semmi nem okozott neki, mint ez a kísérlet. Úgy érzi, erősebb lett, és a Tinder segítségével könnyebben el tudja érni, hogy a megfelelő emberekkel találkozzon.