A brit Nick Gates júliusra tervezi feleségül venni menyasszonyát – már ha sikerül megjelennie az esküvőjén. A 30 éves srác ugyanis a saját legénybúcsújáról már lemaradt, úgyhogy története méltán került a Velveten a Lúzer kategóriába. 

Az Essexben élő Gates a tizenhét fős haveri társaságával szeretett volna a spanyolországi Benidormba repülni, hogy méltó módon megünnepeljék a közelgő lagzit. Ám közvetlenül az indulás előtt derült ki, hogy

nincs meg az egy hónappal korábban csináltatott útlevele

– írta a Daily Mail. A vőlegény először csak azt hitte, hogy valaki szívatja, és egy pillanatra még az is átfutott az agyán, hogy menyasszonya próbálja ilyen módon megakadályozni, hogy elutazzon. Végül arra a következtetésre jutott, hogy Laura Knight nem tenne ilyet, és onnantól kezdve azon volt, hogy útlevél nélkül is feljuthasson a gépre.

Az utazás reggelén az összes létező légitársaságot felhívta, hogy jogosítványa felmutatásával repülhet-e, de természetesen egyik céget sem érdekelte, hogy Gates egy durva lerészegedésről és felfújható guminőkről csúszik le. Mindeközben a haverok azt hitték, csak poénkodik, hogy nincs meg az útlevele, és majd a szállodában fogja őket várni. 

Hát nem így történt.

Míg a többiek medencés bulit rendeztek a spanyol szállodában, addig Gates az édesanyja konyháját csempézte szorgalmasan. 

Nem hibáztatom őket, hogy elmentek nélkülem, valószínűleg én is ezt tettem volna 

– fűzte a történtekhez a vőlegény, aki nem először járt pórul az utazási okmányával: korábban Rómába szeretett volna repülni, amikor az utolsó pillanatban kiderült, hogy lejárt az útlevél érvényessége.