Ennek a posztnak a főszereplője bizonyos Steve Collins, aki ausztrál, 29 éves, DJ-ként dolgozik, és egy elég fura figura lehet. Erre abból következtetünk, hogy egyrészt három nővel kavart gyakorlatilag egyszerre, másrészt abból, hogy a sztorit nem különösebben szégyelli, hanem még nyilatkozott is róla, amit többek között a Mirror is lehozott. Plusz nyilvánvalóan képei publikálásába is beleegyezett, kaptunk belőlük egy csomót.

Ez a Steve Collins egy vicces nevű helyen lakik: Wyomingban, de nem az amerikai Wyomingban, hanem egy olyan településen, ami Ausztráliának Walesről elnevezett részén található, New South Walesben. Itt 2014-ben ismerkedett meg a fiatalember egy lánnyal, bizonyos Bel Mardsennel, aki egy évvel idősebb Collinsnál.

Két éve tartott a nagy szerelem, amikor Mardsen teherbe esett, és a nő azt mondja, innentől kezdve minden megváltozott. Collins goromba lett vele, folyton eltünedezett, és szemlátomást nem érdekelte különösebben az érkező gyerek. Mardsen ki is tette a szűrét otthonról.

Amit Collins nem vallott be otthon, azt azért lehetett (volna) sejteni a fentiekből: a férfi összejött valaki mással. A Tinderen talált rá bizonyos Lisa Davisre, akinek csak azt a mellékes információt felejtette el elmesélni, hogy egyébként van egy barátnője és hamarosan gyerekük születik.

Egy idő után Collins vissza is könyörögte magát első barátnőjéhez, de úgy, hogy közben nem szakította meg a kapcsolatot a másodikkal sem. Mardsen kismamaként nem tudta, hogy születendő gyermeke apja valaki mással randizgat.

Csak az a fránya Facebook.

Bel Mardsen egyik ismerőse kiszúrt egy fotót a Facebookon, amin Collins egy másik nővel volt látható, ez volt természetesen Lisa Davis. Collins ekkor azt mondta, az illető csak egy őrült nő, aki folyton zaklatja és koslat utána. Collins megszakította a kapcsolatot második barátnőjével, de Mardsennek ennyi nem volt elég, felvette a kapcsolatot a Facebookon keresztül Davisszel. Ennek több órás telefonbeszélgetés lett a vége, aminek eredményeként szépen kiderült, Collins ki elől mit rejtegetett.

De közben maga a férfi sem volt rest, újra tinderezni kezdett. Az app állítólag egy hiba folytán egy brit nővel hozta össze, talán valami trükközés volt a dolog mögött, talán az, hogy a férfi New South Walesben él, a nő meg az igazi Walesben, talán valami egyéb szoftverhiba. Mindenesetre Collins megismerkedett bizonyos Jess Maverickkel, aki hozzá képest a földnek pont a túloldalán él.

Az online távkapcsolat a valóságban is folytatódott: nagyjából félúton találkoztak, Dubajban, és ott töltöttek együtt egy szerelmes hetet. Jess Maverick annyira el volt varázsolva, hogy örömében a lapokhoz fordult, elmesélve, hogy nahát, brit létére egy ausztrál férfival hozta össze a Tinder, és mekkora most a szerelem, már az esküvőn gondolkoznak.

A sztorit csomó nemzetközi lap átvette, innen tudta meg az előző két barátnő, Mardsen és Davis, hogy Collinsnak megint van egy új nője, aki valószínűleg mit sem sejt a férfi előéletéről, illetve arról, hogy már egy gyerek édesapja. A két nő itt döntötte el, hogy összeszövetkezik.

Először is Collins egy fellépésére mentek el, megkeresték őt a DJ-pultnál, de a férfi nem foglalkozott velük, így a két nő szintén a lapokhoz fordult, úgyhogy most már a harmadik nő, Jess Maverick is tud mindent. Ő azonban ezt nyilatkozta Nagy-Britanniából:

Ő ott azt csinál, amit akar, amíg én itthon vagyok. Őszintén szólva nem nagyon érdekel. Amiket most elmondtak nekem, annak egy részét már eddig is tudtam.

Megkérdezték, hogy a kapcsolatán akkor nem is változtat-e ez semmit Collinsszal, amire ő azt felelte, hogy majd meglátjuk. Maga a férfi pedig így foglalta össze a teljes sztorit:

Bel és én kb. három évig voltunk együtt, és háromszor szakítottunk. Amikor nem voltunk együtt, én Lisával jártam, Bel pedig egy Új Zéland-i férfival. Bel és én újra jóban lettünk, ekkor Lisával szakítottam, de leküzdhetetlenek voltak a problémák Bel és énközöttem, úgyhogy megint szétváltunk. Jess-szel viszont boldog és monogám kapcsolatban vagyok, és szép közös jövő elé tekintünk.