A Daily Mail beszámolója szerint 5 millió fontba, vagyis 1,7 milliárd forintnak megfelelő összegbe került a dúsgazdag olajmágnásnő, Folorunsho Alakija fiának nemrégiben megtartott esküvője. A 66 éves örömanya vagyonát jelenleg több mint 2,1 milliárd dollárra (700 milliárd forintra) becsülik, a Forbes listája alapján 2014-ben ő volt a leggazdagabb afrikai származású nő, megelőzve ezzel Oprah Winfrey-t. Alakija nem sajnálta a pénzt a gyereke lagzijára sem.  

Folarin Alakija, a harmincas éveiben járó vőlegény Nazanin Jafarian Ghaissarifát vette feleségül, aki korábban modellkedett, mindemellett pedig általános és orvosi biotechnológiát tanult a Manchesteri Egyetemen. A férfinak egyébként ez már a második házassága, első felesége rákban halt meg, egy kisgyereket hátrahagyva maga után. 

Na de lássuk, hogyan fest egy 1,7 milliárdos esküvő! 

Az eseményt  Winston Churchill szülőházában,  a woodstocki Blenheim kastélyban tartották, több száz vendég társaságában.   

Flowers by the amazing @jeffleatham 👌🏽 #floandnaza #blenheimpalace

B e c k a 🌵 (@becka_indigo) által megosztott bejegyzés,

A helyszíneket egymillió szál fehér rózsával és tömérdek mennyiségű orchideával dekorálták.

🌸🥂🍰🌸 #weddingofthecentury #weloveournaza #flowers @jeffleatham

Joanna Thomson (@jo.thomson) által megosztott bejegyzés,

Az esküvői torta közel 4 méter magas volt, a márványpadlóba arannyal gravírozták bele a menyasszony és a vőlegény monogramját.

🍷🌹 #FloandNaza

Temi Otedola (@jtofashion) által megosztott bejegyzés,

A vendégek ropogós kacsatojást, wiltshire-i szarvasgombát, nyelvhalfilét és lassan párolt oxfordi marhahúst ehettek, hozzá pedig ehető virágokat tálaltak. A sztárfellépő Robin Thicke volt.

♥️#weddingofthecentury #weloveournaza #nazandflo

Joanna Thomson (@jo.thomson) által megosztott bejegyzés,

A pár egyébként már tavaly összeházasodott Lagosban, egy tradicionális nigériai esküvőn, ez a lagzi inkább csak a vendégeknek és a médiának szólt. 

My queen 👑 such a beautiful day celebrating the love of these two 💗 #floandnaza #weddingday

B e c k a 🌵 (@becka_indigo) által megosztott bejegyzés,

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Így néz ki egy 1,7 milliárdos luxusesküvő

A világ egyik leggazdagabb nőjének, Folorunsho Alakijának a fia házasodott, rendesen megadták a módját, Robin Thicke lépett fel. Íme a fotók.

24 · Jun 21, 2017 07:21pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments