Vannak a klasszikus, jól ismert, romantikus esküvői fotók, amik mögött meglapul az undorító valóság. Persze léteznek igazán őszinte pillanatok, amikre megéri akár hatvan évet is várni. És vannak az árcédulájuk miatt fontos esküvők, illetve egyes esetekben a családi hovatartozás dob az esemény fényén.

De a vicces, dínós esküvői fotókról se feledkezzünk meg!

Egy holland pár most egy tabudöntögető, merész esküvői fotóval állt elő.

Sommige bruidsparen kunnen niet wachten tot het feest voorbij is om lekker rustig naar de suite te gaan en daar een...

Posted by Michelklooster.com on Monday, 2 October 2017

Michael Kloostert, a fotóst arra kérte az ifjú pár, hogy ne valami sablonos képet készítsen róluk. Pikáns fotókra vágytak. Meg is kapták. Külön érdekesség, hogy ezt az erdőben orális szexet imitáló fotót a menyasszony édesanyja javasolta Kloosternek. Azt mondta, hogy a pár nagyon is akarta ezt a fajta képet, csak nem mertek előállni az ötlettel. A fotóst se kellett sokáig győzködni, hamar megtalálta a megfelelő helyet és hangulatot a fotó elkészítéséhez.

A fotót megosztotta a Facebookon, aminek köszönhetően már több pár is felkérte, egy hasonló hangulató sorozat elkészítésére. Persze többen erősnek érezték az ominózus fotót, de Klooster szerint ennél sokkal komolyabb problémák is vannak a világon. 

(Huffington Post)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Íme, a világ egyik legmerészebb esküvői fotója

Annyira azért nem vad, hogy ne lehessen megmutatni, de kétségtelenül bátor és szokatlan képről van szó.

271 · Oct 14, 2017 07:36am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments