Világunk pusztulása vélhetően nem mindent elnyelő tűcsóvákban érhető tetten: az apokalipszis közeledtének jelei az olyan dolgok, mint például, hogy mennyien szeretnének a telefonjukkal szexelni, vagy a lánykérés, amiről most beszámolunk. Egy kínai férfi szerint ugyanis A-NAGY-KÉRDÉS feltevésének legromantikusabb módja, hogy a barátnőjét 25, vadonatúj iPhone X-nel lepi meg.

Chen Ming persze azért érző léleknek tűnik, szóval nemcsak úgy odadobta a kiválasztottjának a telefonokat, hanem stílusosan rózsaszirmokra fektette őket, szív alakban, aminek a közepén pihent a gyűrű.

Hát, lehet ilyenre nemet mondani? Lehet bizony, ahogy 2014-ben egy szintén kínai nő visszautasította a barátját, aki 99 iPhone 6-tal kérte meg a kezét. Ám Ming szerencséjére az ő barátnője nem tartotta túlzásnak ezt a felhajtást, és könnyekig hatódva igent mondott rá.

Ha pedig önben is felmerül a kérdés, hogy mégis mit lehet csinálni ennyi csúcskategóriás telefonnal, arra is meg van a válasz. Mivel a férfi számára nagyon fontos volt, hogy a szerelme semmit ne tudjon a terveiről, ezért sok barátjukat be kellett avatnia a dologba, hogy segítsenek neki megszervezni a lánykérést. A felesleges iPhone-okat így ők kapták meg.

Egyébként az sem véletlen, hogy a férfi 25 darabot vett a készülékből, pont ennyi idős ugyanis a barátnője. De persze az is bele lehet magyarázni, hogy még minimum ennyi évet szeretne vele együtt leélni.

Így legyen!
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Itt a világvége: 25 (!) iPhone X-nel kérte meg a barátnője kezét egy férfi

Annyira tutira ment, hogy kis szívecskét is kirakott belőlük, bizonyítandó lángoló szerelmét.

133 · Nov 09, 2017 07:13am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments