Nagyon divatosak manapság a lánykérős és a szívatós videók is. Ki gondolta, hogy egyszer valakinek eszébe jut majd a két műfajt ötvözni? A fenti videót akkora szenzációnak találta a Daily Mail, hogy meg is vette exkluzívba és náluk lehet fotókat is megnézni a főszereplőkről, ha a videó nem lenne elég. A meglepetést egyébként egy 48 éves francia férfi, bizonyos Peter Ntephe eszelte ki és egy lánykérésszervezéssel foglalkozó céggel közösen valósította meg. Nyilván jó sokba került, ezért kellett utólag az anyagot eladni egy újságnak, hogy a költségek megtérüljenek. A ráfordított idő viszont sosem fog megtérülni: Ntephe azt adta be a barátnőjének, hogy Londonba várják egy igen kecsegtető állásinterjúra.

Állítólag sokat gyakorolták is, hogy a 33 éves Marie Akendengue miket mondjon majd a meghallgatáson. Na erre például totál semmi szükség nem volt, de persze Ntephe hagyta, hadd gyakoroljon és izguljon a csaja. Aki el is ment az interjúra, sőt, vállalta, hogy a cég a főnökség kérésére hivatkozással videózza az interjút, ahol elég rendesen kikérdezték a jelentkezőt, aki persze közben nem tudta, hogy ő igazából nem is egy jelentkező.

Ön szerint?

Világosan látszik a videón, hogy a hölgy az interjú alatt is kellemetlenül érzi magát, hát még előtte mennyit stresszelhetett. Erre az interjúztatónak egyszer csak csöng a telefonja, felveszi, de közben bekapcsol egy prezentációt... és itt megy át a dolog szívatásból lánykérésbe. Jófejség egy ilyet végigcsináltatni egy nővel puszta szerelemből? Döntse el ön! További lánykéréses érdekességekért pedig görgessen lejjebb, van még két sztorink!

A második történetben a lányt kérő srác nem a szerelmét szívatta meg, hanem végső soron saját magát. A fotók a kínai Facebook néven emlegetett Weibón keresztül kerültek nyilvánosságra, és igen, az a szív a földön iPhone-okból van kirakva. 99 darab iPhone 6-ost vetett be szerencsétlen férfi a lánykéréshez, az Independent szerint viszont a csajnak volt annyi esze, hogy nemet mondjon. Kopp.

Na de alább azért egy 100% szimpatikusat is mutatunk, amit a Huffingtonpostnál találtunk a minap: egy amerikai srác saját kezűleg barkácsolt egy ékszertartó komódot a barátnőjének megismerkedésük második évfordulójára. Elég szép bútordarab lett a végeredmény, így aztán filmezték, ahogy a lány a család szeme láttára végignézi, hogy mit is kapott: a fiókok többsége ugyanis külön meglepetéseket rejtett. A rekeszekből sorra kerülnek elő a mindenféle csokik, aztán a legutolsó rekeszben na mi volt...? Sosem fogja kitalálni, ha nem nézi végig az alábbi videót!