Vannak erős indulók a mezőnyben, mint a budapesti Star Wars esküvő, illetve az orális szexet imitáló friss házaspárról készült fotó, de sikerült szintet lépni. És még dínókat vagy óriás csibéket se kellett a násznép mögé photoshopolni hozzá.

Abbi és Callen Hearne fogták a klasszikus esküvői fotózást, majd egy jó nagy adag élménnyel megszórva az egészet megspékelték némi kalanddal. Így jött létre az esküvői kalandfotózás. Például többszáz méter mély szakadék fölött egy kifeszített hálón álló párokat fotóznak, amint kimondják a boldogító igent.

Ceremony goals 🙌🏻

Abbi + Callen | The Hearnes (@thehearnes) által megosztott bejegyzés,

Egy barlangban is elég menő összeházasodni.

Ilyen fotókat készít Abbi és Callen Hearne. Ami azt illeti, nem csak idegenek házasságkötését teszik kalandossá, hanem a saját életüket is. Konkrétan az utazásnak élnek, miközben profi ejtőernyősök, illetve Callen még sziklamászó, kajakos, mountenbike-os, longboardos és snowboardos is, aki utál egy helyben ülni, kivéve, ha az nem egy kád forró vízben történik.

Aki tövábbi varázslatos esküvői képet szeretne nézegetni tőlük, az csekkolja a Facebook-, Instagram-, illetve hivatalos weboldalukat az alábbi linkeken.

(Via thehearnes.com/facebook/instagram)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Facebook Comments