Őszintén szólva én az első reakcióm, amikor elolvastam Palmer levelét, az volt, hogy „mi van, ez most komoly??”

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Ebben a posztban egy olvasói levelet közlünk, de a levelet a bevezető után ezúttal is megakasztjuk egy magyarázó bekezdés erejéig. Először is egy mondat Palmerről: ő rosszul sikerült csajozós-randizós-ismerkedős sztorikat írt meg nekünk nemrég. Alább Györgyi álnevű olvasónk válaszol egy pár olyan sztorival-mondással, amit hasonló módon gyűjtöttek, csak persze nőként, férfiaktól, azaz fordított felállásban. A gyűjtésben egy trágár beszólás is szerepel, szóval ha önt zavarják a csúnya szavak, vigyázva olvasson tovább! Mindenesetre a társkeresés, főleg az online társkeresés kész aknamező, és ha Györgyi után ön is tudná folytatni a sort egy-két történettel vagy aranyköpéssel, kérjük, tegye! Ha van kedve mesélni, küldje be nekünk saját tapasztalatait vagy sztoriját a Randiblog e-mailcímére!

Hogy hol vannak az intelligens, okos lányok? Elárulom, sokan vagyunk (elnézést, ha nagyképűnek tűnik, de én értelmesnek gondolom magam), de valahogy élőben a pasik már képtelenek odajönni hozzánk és ismerkedni, az összes online platformot kihasználva pedig úgy tűnik, az összes pasi csak lukvadász.

De akkor, csak hogy alátámasszam, amit írok, összeszedtünk néhány példát a barátnőimmel, csak kiegészítésként, mindenhol az elején egyértelműen megmondtuk, hogy nem kalandokat keresünk:

  1. A chathuszárok: akik képesek hetekig, hónapokig chatelni és mindig van valami kifogás, hogy miért nem tudnak még csak egy órát sem rászánni egy találkozóra.
  2. A „nem egyéjszakás kalandot keresek”, persze hamar kiderül, hogy ez csak annyit jelent, hogy többéjszakást. Jobb esetben megmondják ezt előre, rosszabb esetben szimplán csak eltűnnek 1-2 alkalom után, amikor már azt gondolná az ember, hogy talán ebből lesz valami.
  3. „Nyitott kapcsolatban élek, remélem ez nem gond, nem rondítasz bele így semmibe.”
  4. „Az álmom, hogy két lánnyal legyek.”
  5. „Cigaretta, alkohol, drog? Milyen szenvedélyed van?” – Mindezt rögtön azután, hogy közöltem, van egy tetoválásom, ami egyébként a srácnál tabu. Tehát egy tetkó miatt már jön is a kérdés, hogy drogozom-e... Érdekes...
  6. A Houdinik – akik csak úgy eltűnnek. Vagy szimplán törölnek, vagy nem válaszolnak és ennyi. Esetleg többször is lemondják a randit, vagy konkrétan a randi napján nem keresnek egyáltalán és ezzel el van intézve a kommunikáció.
  7. „Neeeem, nekem már elegem van az egyéjszakás dugásokból… Nem küldesz ruha nélküli képet? Te szimplán hülye vagy? Vagy csak simán nem szereted a faszt? Mi a franc baj van veled? Mert az tuti, hogy oka van, hogy nincs pasid... Te normális vagy? Ide figyelj, te idióta, nem csoda, hogy senkinek sem kellesz. Messzire kerülj el, te szerencsétlen!” – Na szóval, ez volt eddig a top (és ez csak egy kivonat), és ezt olyan ember írta, akivel teljesen normális stílusban beszéltem és írtam meg, hogy inkább hagyjuk az egészet, mert nem szeretnék ruha nélküli képeket küldeni. Ezzel az elmebeteggel speciel már pár ismerősöm is beszélt, náluk is hasonló volt a tapasztalat.

Na és akkor még nem is említettem, hogy naponta szembejön a Tinderen és a hasonló alkalmazásokon nős ismerősöm, már egy kezemen nem tudom megszámolni, hogy mennyien vannak... És a legjobb, hogy van, aki álnéven (mintha a képéből nem lenne egy ismerősének egyértelmű, hogy kicsoda), miközben azt hallom, egyébként épp gyereket terveznek a feleségével.

Én elhiszem, hogy az éremnek két oldala van... Vagy lehet, hogy szimplán csak rossz helyen keresgélünk, ki tudja. Nem hiszem, hogy ez jobb lesz.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!