Öt év alatt kétszer került be a lapokba a kínai Niu Hsziangfeng, aki olyan látványos elkeseredettséggel keres feleséget, hogy az már hírszámba megy. A 31 éves férfi közeledését ugyanis az elmúlt években - állítólag - 80 ezer nő utasította vissza, ez pedig elég impozáns szám.

Hsziangfengről először 2013-ban cikkeztek, mikor Peking utcáin egy táblával járkált, amin egy feleségkereső felhívását lehetett olvasni és persze az összes elérhetőségét is, hogy akiknek megtetszik az önreklámja, felvehesse vele a kapcsolatot. A terve azonban nem jött be, azóta is szingli, nemrég pedig egy helyi tévécsatorna forgatott róla riportot, abból derült ki, hogy nők tízezrei mondtak már nemet neki.

A férfi állítása szerint nyolc évvel ezelőtt kezdett bele a nagy feleségkeresésbe, miután az édesapja meghalt. Kezdetben klasszkus módon próbált ismerkedni, majd jött a táblás eset, az elmúlt években pedig az interneten próbálkozott. Elmondása szerint nagyjából 60 ezer potenciális menyasszonynak küldött üzenetet a közösségi médiában (ehhez képest Bács álnevű olvasónk 120 levele elenyészőnek tűnik ), akik közül a legtöbben nemet mondtak neki a randizásra, sokan pedig válaszra se méltatták. Ezen felül pedig még nagyjából 20 ezer nőnél próbálkozott be személyesen.

Bár sokan úgy vélik, hogy az agresszív megközelítése miatt utasítják vissza a házassági ajánlatát, ő másban látja a sikertelensége kulcsát. Úgy véli, azért nem talál párt mert alacsony, csúnya, szegény és mindezt nem is rejti el a nők elől. 

Ám most felcsillant egy kis remény számára, a riportot követően ugyanis több ezer nő kereste fel.  Hsziangfeng azonban szkeptikus ezzel kapcsolatban, hiszen azt mondja 2013-ban is megugrott az érdeklődés iránta, de akkor kiderült, hogy a nők többsége igazából nem is akart vele randizni, csak a hírnevéből akartak hasznot húzni. Úgyhogy egyelőre kivárja, lesz-e valaki aki komolyan érdeklődik iránta és közben természetesen egy pillanatra sem áll le a párkereséssel.

Forrás: Oddity Central

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
80 ezer (!) nő utasította vissza, de még mindig feleséget keres ez a férfi

Úgy véli, a sikertelenségének a kulcsa, hogy alacsony, csúnya, szegény és nem hazudik a nőknek, hogy jó benyomást tegyen rájuk.

15 · Jun 28, 2018 04:28pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments