shutterstock 433250551

Mindketten tinderezünk, és ebből se volt soha konfliktus

2018.07.09. 14:36

Az én levelem nem kapcsolódik szorosan egyik korábbi író üzenetéhez sem, csak gondoltam, megosztom veletek a sztorimat, érdekes lesz.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Priszcilla álnevű olvasónk nem a levegőbe beszél: tényleg nagyon érdekes témában írt nekünk. Priszcilla nem monogám kapcsolatban él a barátjával, mindent meg tudnak beszélni egymással, azt is, hogy Priszcilla biszexuális, ezért nőkkel is keresi a kapcsolatot.

Ha mindent meg tudnak beszélni egymással, akkor mi a probléma? – merülhet fel most a jogos kérdés, amit természetesen nem a blog szerkesztője fog megválaszolni a bevezetőben. Olvassa el ön is Priszcilla tapasztalatait arról, hogy milyen kapcsolatban élő, biszexuális nőként női partnert keresni, aztán ha van bármilyen reakciója vagy saját tapasztalata, amit szívesen megosztana itt a Randiblogban, kérjük, írjon nekünk az alábbi címre!

Szeretné a saját történetét viszontlátni ebben a rovatban?
Küldje be nekünk!

Fiatal, sportos, csinosnak mondott nő vagyok párkapcsolatban, van egy teljesen jó arc párom. Biszex vagyok, ő ezt tolerálja, sőt sosem véleményezte negatívan. Nem feltétlenül hiszek/hiszünk a monogámiában, de nincsenek nagy megcsalásosdik, szerencsére meg tudjuk egymással beszélni a dolgokat. Mindketten tinderezünk, és ebből se volt soha konfliktus. Most jön a lényeg. Tinderen csak nőket keresgélek, és azt vettem észre, hogy a lájkvadászat nagyon megy, viszont az összes csaj egy nyuszi.

Ha randira hívom, elpárolog, Kambodzsába kell utaznia hirtelen, kiderül hogy bocs, de a pasija nem örülne (adatlapon persze nyoma sincs, hogy kapcsolatban él...), vagy csak szimplán töröl. Kiakasztó, de komolyan. Az éjszakába nem járok csajozni, de amikor mégis volt rá példa régebben, akkor is csak a hangemberekkel futottam össze. Már ott tartok, hogy befizetem magam egy csajra a rosszlányokról, aztán szevasz.

Hol szoktak nők nőket felszedni??? Egyáltalán van olyan nő, aki nem kőleszbikus és nem is csak a szája nagy és kapható lenne egy kötetlen hancúrra...? Minek tinderezik nagy arccal az olyan, aki egyből visszakozik mihelyst valaki konkrétumokkal próbálkozik, nem csak a „szia cica, szépek a szemeid” marhasággal? Az a jéghegy csúcsa, mikor a csajok ilyen-olyan kamu szövegekkel akarnak keríteni valakit harmadiknak otthonra. Kösz, de ha fasz kell, az jut otthon is, vagy kábé bárhol felszedek egyet, nem vagyok a pasidra szorulva... Valaki igazán megcsinálhatná a Gayromeo női megfelelőjét. Ja, hogy nem lenne, aki használja.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!