Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Emlékszik még az Alig-alig voltak karcsú barátnőim című posztra a hónap elejéről? Az alábbi, Gabriella álnevű olvasónktól a Randiblog Inboxba érkezett levél nem említi ezt a posztot, de elég nyilvánvaló a kapcsolat a két levél között. Gabriella ugyanis szintén arról ír, hogyan viszonyulnak tapasztalatai szerint a férfiak a nők testsúlyához. Érdekes összehasonlítani ezt az írást a korábbi levéllel, egyrészt mert most női szemszögből láthatjuk ugyanezt a kérdést, másrészt mert Gabriella külföldön szerzett tapasztalataival árnyalja a képet.

Önnek sem kell kimaradnia ebből a beszélgetésből! Ha úgy érzi, önnek is van megosztanivalója ebben a témában, vagy bármiről, ami randizással-párkapcsolatokkal kapcsolatos, kérjük, írjon nekünk! A Randiblog Inbox rovatban megjelenő levelek mind az alábbi címre érkeztek, kérjük, használja ezt ön is!

Külföldön valóban sokkal nyitottabbak a férfiak a teltebb hölgyekre. 6 hónapig Olaszországban éltem, és sokkal nagyobb népszerűségnek örvendtem, mint itthon, pedig kb. 40/42-es méretem van, az még nem annyira ördögtől való szerintem. Olyan kaliberű férfiakkal randiztam és alakítottam ki kapcsolatot, akik itthon rám sem néznének, Tinderen szinte minden második férfi match volt, akit jobbra húztam. Abszolút nem érezték a dolgot kellemetlennek, mindegyikkel jártam társaságba, nyilvános helyekre, mások előtt is felvállaltak, nem volt rejtegetőzés és titkolózás. De rövid angliai tartózkodásom alatt is hasonló tapasztalataim lettek. Tehát a hiba valószínűleg nem csak bennem van.

Szerintem is ez egy tipikus magyar tulajdonság, hogy duci nőt, na azt nem, miközben sokkal igényesebbek és csinosabbak tudnak lenni, mint a náluk 20-25 kilóval könnyebb nőtársaik.

Ráadásul sok férfi is szörnyen igénytelen, minden szinten. Magyarországon is a partnereim 90%-a külföldi, már meg sem lepődöm ezen.

Őszintén szólva elszomorító ez hozzáállás, és egyre biztosabb vagyok, hogy ha valaha valaki beköti a fejem, az bizony nem magyar lesz (ami persze nem probléma számomra).

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!