Tulajdonképpen kicsit tanácstalan vagyok, ezért is írok.

A Randiblog Inbox nem egy tanácsadási rovat, de sokszor előfordul, hogy egy levélírónknak más olvasók nagyon érdekes és értékes tanácsokkal, illetve tapasztalatokkal tudnak válaszolni. Hát ezúttal Zserald álnevű olvasónk kér tanácsot, mivel a házasságát igencsak megnehezíti a felesége operációját követően kialakult helyzet.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Ön tudna mondani valamit Zseraldnak? Mi ebben a helyzetben a megoldás? Önre is számítunk, ha válaszát, kérjük, küldje be e-mailben a Randiblognak az alábbi címre!

A címünk a szokásos:
randi >@> mail.velvet.hu

Nagyon röviden a történetem: 50-es férfi vagyok (abból a fajtából, amely 10-et letagadhat), aki szereti a feleségét, és immár több éve szexmentes életet él, sajnos a szerelmemet érintő műtéti ok miatt. Nagyon hiányzik a szex! Annál is inkább, mivel korábban teljesen jól működött közöttünk ez a „játék”. Sajnos az orosi beavatkozást követően véget ért ez a fejezet.

Törődjek bele, hogy ennyi volt, vége a dalnak? A nejem már mondta, hogy keressek erre a célra valakit, de a legnagyobb bajom, hogy nem akarom megcsalni a feleségemet, ellenben szeretném a libidómat is kielégíteni, viszont kinőttem már az önkielégítős korból. Kicsit csapdában érzem magamat.

Tudnának értelmes tanácsot adni, mit tehetnék ebben a helyzetben?

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!