Időnként el szoktam olvasni 1-1 cikket a Randiblogon. Gondoltam, leírom, ami velünk történt (velem és a lánnyal, aki régóta – 9 éve – a feleségem).

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Ez a bevezető tartozik az alább teljes egészében olvasható levélhez. A beküldőnek a Nándor álnevet dobta a gép, és nagyon erősen az az érzésünk, hogy Nándor azok után kaphatott ihletet az íráshoz, hogy megtalálta a szexmentes házasságokról szóló korábbi posztjainkat. Azért is örültünk különösen annak, hogy Nándor megírta nekünk a tapasztalatait, mert ő teljesen más szemszögből világítja meg ezt a kérdést: az ő házasságában ugyanis nincs ilyen probléma.

Ez persze nem merő véletlen – Nándor azt is megírja, hogy mit tettek-tesznek annak érdekében a feleségével, hogy megmaradjon a szexuális életük tíz év után is. Önnek is vannak olyan tapasztalatai, amiket szívesen megosztana itt a Randiblog Inbox rovatban álnéven? Ha igen, kérjük, írjon nekünk e-mailt, és a következő posztok valamelyikében az ön levele lesz majd olvasható! A címünket alább találja.

Kattintson a gombra és már írhat is!
randi :@: mail.velvet.hu

A feleségemet 2007 januárjában ismertem meg egy társkeresőn, ahová azért regisztráltam, mert többször annyi nő volt, mint pasi. Megnézte a profilomat, de nem reagált semmit, én meg ráírtam: nem jöttem be, vagy csak nem akart kezdeményezni?

Erre beszélgettünk pár napig, előbb levélben, aztán MSN-en, majd telefonon, már az MSN-beszélgetés közben mondtam neki, hogy ha nem akar napi legalább 1 szexet (mármint akkor, amikor már együtt lakunk), akkor el se kezdjük; mindezek után számot cseréltünk, majd felhívtam és...

Ezen a számon előfizető nem kapcsolható.

Na, gondoltam ennyi volt, alig tettem le a telefont, már csörgött is, micsoda megérzés (gyakran előfordul, hogy ugyanarra gondolunk és egyszerre mondunk ki dolgokat), hogy...

Bocs, rossz számot adtam meg, ezen tudsz hívni.

Kb. 1 héttel az első levél után megvolt az első randi, majd a második, a harmadik és az első együtt töltött éjszaka.

Az év végén összeköltözünk (kb .10 hónapnyi együtt járás után), azóta is együtt vagyunk, 2009-ben házasodtunk össze, nagyon ritka az, hogy külön töltsünk 1-1 napot, évente max. 2 alkalom, és ez sem több egyetlen külön töltött napnál, de már olyankor is hiányzunk egymásnak. Nagyon ritkán veszekszünk, mindkettőnknek elég jó a kompromisszumkészsége. A napi 1 szex azóta is megvan, utóbbi időben (2014. óta) inkább 2 (jó reggelt és jó éjszakát néven), vagy ritkábban 3 és igen, minden nőnek, neki is vannak piros napjai, de olyankor is megoldható, akár máshogy, ha akarjuk.

A tartós párkapcsolathoz MINDKÉT félnek kell hozni áldozatot, olyan nincs, hogy mindig csak az egyik enged.”

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ha nem akar napi legalább 1 szexet, akkor el se kezdjük

Olvasónk ezzel a mondattal kezdte az ismerkedést a neten egy lánnyal. A lánynak bejött ez a felütés – meg fog lepődni, hogy mennyire.

23 · Oct 19, 2018 03:02pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments