Ariana Grande énekesnő testvére látható a felső fotón. A 35 éves Frankie Grande alapvetően táncos, de saját jogon is realitysztárnak számít, különös ismertetőjele, hogy gyakran több sminket visel, mint ruhát. Frankie Grande nemrég a US Weeklynek beszélt arról, hogy kapcsolatban van, de nem egyvalakivel, hanem egy párral. A két partnere Daniel Sonasohn ügyvéd és Mike Pophis belgyógyász. Mindhárman nagyon aktívan instagramoznak, és mindhármuk Instagramja tele van közös fotókkal.

Frankie Grande három hónapja van kapcsolatba a két másik férfival, akik egy ideje már együtt voltak, de kettesben, a Big Brother-házat is megjárt realitysztár úgy nyilatkozott, hogy ő az új jövevény az így hármassá bővült kapcsolatban. Három hónapja működik náluk így ez a felállás, ami Grande vicce szerint a melegeknél annyi, mint másnál öt év.

 A WOW Report ekként idézi, hogy mit mondott a Frankie Grande a tőlünk nem elérhető New Now Nextnek:

majdnem kilenc éve voltam szingli. Azóta nem voltam olyan kapcsolatban, ami hat hétnél tovább tartott volna. Szóval a három hónap az már nagyon soknak számít.

Grande szerint nehéz összeegyeztetni a hármuk időbeosztását, főleg, ha Pophis éjszakai ügyeletben van a kórházban, de mindent megtesznek, hogy működjön a dolog és annyit lehessenek együtt hármasban, amennyit csak tudnak.