Veronika levelére szeretnék reagálni.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Egy ilyen erős cím után az ember szeretne rögtön a levesbe csapni, de muszáj említenünk pár dolgot még a mai posztban sorra kerülő levél közlése előtt, hogy kicsit kontextusba helyezzük mindazt, amit Oberon álnevű olvasónk ír. Természetesen Veronika levelét kell idelinkelnünk először is – ő arról mesélt nekünk, hogy kapcsolatban él és szeretőt keres az interneten egy kifejezetten erre a célra létrehozott szolgáltatással. Meglepve tapasztalja azonban, hogy a férfiak, akikkel kapcsolatba kerül, néha egy szó nélkül eltűnnek (ezt angol szóval ghostingnak szokás nevezni).

Oberon hasonló helyzetben van, mint Veronika, legalábbis annyiban, hogy szintén vannak szeretői. Ő azonban elsősorban azért írt, hogy válaszoljon a Veronika által feltett kérdésre: hogy miért tűnnek el a férfiak csak úgy, se szó, se beszéd. Oberon azt mondja, vele is előfordult már, hogy megszakította így a kapcsolatot, és megírja nekünk az okokat, hogy miért tette ezt – meglehetősen szókimondó stílusban méghozzá, szóval ezt kérjük figyelmeztetésnek venni.

Feltételezzük, hogy ha végigolvassa az alábbi levelet, ön is úgy fogja érezni, hogy egy-két dolgot szívesen elmondana, illetve elmesélne. Amennyiben így van, kérjük, kattintson az alábbi dobozra, és már fogalmazhatja is saját tapasztalatait, hogy legközelebb ezeket oszthassuk meg itt a Randiblog Inbox rovatban! Természetesen mindenkinek mindig álnevet adunk, önnel is így lesz, ha ír nekünk.

Klikkeljen ide és már írhat is! A címünk:
randi {q} mail.velvet.hu

Nős férfiként évek óta szeretőt tartok, általában többet is párhuzamosan. És itt meg is adom a választ Veronika kérdésére: nem inába száll a bátorsága a nős pasinak, hanem mivel párhuzamosan tart fent és épít ki kapcsolatokat további nőkkel, aki nem nyújt annyit az ágyban, vagy küllemben, és ami nagyon fontos, akinek nagyobb a rizikófaktora, azt folyamatosan leépíti. Akár randi előtt két nappal, mert belátja, hogy nem éri meg a kockázatot, vagy szex után tűnik el, mivel nem kapta meg azt, amire vágyott vagy remélt a nőtől, vagy épp feltűnt egy kecsegtetőbb paraméterekkel bíró nő.

Ezt tíz év szeretőtartás és félszáz szerető függvényében írom le. Hogy miért kell/kellett ennyi nő és titkos kapcsolat? A válasz végtelenül egyszerű: mert megtehetem! Mert vonzódnak hozzám a nők és mert van alkalmam-lehetőségem akár több szeretői viszonyt is fenntartani egyszerre.

A felháborodott női olvasóknak felhívnám a figyelmét arra az egyszerű tényre, miszerint kétféle férfival lehet kapcsolata. A hűséges: maradékelven (mikor már belátta, hogy nem jön a szőke herceg fehér Jaguáron) választott „aranyos, rendes, kedves” béta férfi, akivel hamar megszűnik a szex, de megad mindent a nőnek, és túl bamba, becsületes… magyarán „jófiú”, ahhoz, hogy megcsalja vagy elhagyja az ő Elzáját (jégvarázsosan szépséges hercegnője, akinek már kihűlt az ágya és szíve párja iránt), és a hűtlen: a „rosszfiú”, aki sármos, nagydumás és bugyinedvesítő, és akivel örömmel kefél félre a hűséges jófiú mellett, mint Veronika is. Ahogy rajta kívül a nők 80%-a, akik szintén az ő titkos rosszfiúja alá akarnak mászni. És mint ahogy én nem hagyom ki őket, a másik rosszfiú sem hagyja ki a felkínált puncikat. Ezért tartok egyszerre többet és cserélgetem én is a nőket... S tűnök el a langyos, közepes szex után vagy a nem éri meg kategóriás randi előtt.

Szomorú, de ez van.”

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!