Májusban írtunk egy dubaji férfiről, aki negyed órával az igen kimondása után már válni akart a feleségétől, most pedig egy még gyorsabban tönkrement házasságról szóló hírbe futottunk bele. Több külföldi lap, köztük a Daily Mail is, beszámol egy friss esetről, ami Kuvaitban történt, mikor egy nő három perccel az után adta be a válókeresetet, hogy a párjával kimondták az igent. Az ok pedig: a férje csúnyán beszólt neki.

Egy helyi médium híradása szerint az történt, hogy az esküvő végeztével az ara megbotlott, mire a friss férje lehülyézte, ez pedig annyira felháborította a nőt, hogy azonnal visszafordult, és bejelentette a válási szándékát.

A lap úgy tudja, a pár ezzel rekordot döntött, hiszen ennyire rövid házasságra még nem volt példa az ország történelmében.

A sztoriról beszámoló Twitter-bejegyzésre hamar több száz reakció érkezett, és úgy tűnik, mindenkinek van véleménye az esetről. Egyesek csak a humorforrást látják benne, mások viszont kiállnak a feleség mellett, aki szerintük nagyon jól döntött, hogy egy perccel se maradt tovább benne egy olyan házasságban, amiben a férje lekicsinylően bánik vele. Megint mások pedig valami csalást sejtenek a dolog mögött.

Van is esély arra, hogy valóban egy érdekházasságról volt szó ebben az esetben is, hiszen évek óta egyre több az országban az ilyen jellegű házasodás, majd gyors válás. Erről a jelenségről az Arab Times közölt korábban egy cikket, amiben azt írják, nagyon sok fiatal kel egybe azért, hogy megkapják a friss házasoknak járó pénzbeli támogatásokat, és miután ezeket igénybe vették, rövid időn belül elválnak egymástól.