A fenti cím a mai posztban sorra kerülő olvasói levél első másfél mondatát tartalmazza, úgy érezzük, ennél több nem is kell ahhoz, hogy az ember tudja, izgalmas lesz végigolvasni ezt a történetet. Egyre nehezebben találunk olyan keresztnevet, ami ne szerepelt volna még álnévként a Randiblogban, de például az Absolon férfinév még nem volt, így az alábbi levél beküldője nálunk most Absolon névvel fog szerepelni.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Az alapszituációt, amivel a levél foglalkozik, ön már ismeri is, ezért elég arra figyelmeztetnünk, hogy Absolon kérdésekkel zárja a levelét – ha önnek vannak válaszai ezekre a kérdésekre, ha önnek vannak tapasztalatai ilyen ügyekben, kérjük írja meg őket nekünk! Ha az alábbi dobozba kattint, megtalálja a címünket, ami egyébként sok éve változatlan, és szerepel a poszt legalján látható dobozban is.

Kattintson, ha van kedve írni:
randi@mél.velvet.hú

Elmentem a feleségemmel egy buliba. A buli közepén érdekesebbnek találtam egy másik hölgyet, akivel elmentem táncolni. A feleségem elment lefektetni a gyerekeket, majd visszatért egy óra múlva. Láttam rajta, hogy nagyon dühös. Úgy döntöttem, én már nem küzdök azzal, hogy kiengeszteljem, inkább maradtam még pár órát a vidám, táncos hölggyel.

Hajnalban felmentem a szobába a feleségem ébren volt, teljesen ki volt akadva. Szememre vetette, hogy megbántottam. Nem értettem, én ezt nem ellene tettem, csak jól akartam érezni magam. Ugyanúgy, ahogy jól akartam érezni magam, amikor szexpartnereket kerestem, és kaptam. Nem értem, miért gondolja a feleségem, hogy ezek róla szólnak?

Utána a hölgy kapcsolatban maradt a felségemmel, és velem is főleg üzenetekkel. Néha megemlítette a feleségemnek, hogy beszélt velem is. Rá is kérdezett a feleségemnél többször, hogy nem említettem-e ezt neki.

A feleségem leakadt, azt mondta a hölgyre, hogy kavar, és jobb szeretné, ha nem kerülnénk vele kapcsolatba. Egy ideig nem is tettem, de újra felhívtam a hölgyet, mert magánéleti gondjaim vannak, tanács kellett. A feleségemért tettem, hogy meg tudjuk oldani a gondokat. A feleségem megint nagyon leakadt.

Én nem értem, mi ezzel a baj, én tényleg nem hívhatok fel akárkit? Társfüggővel élek, és nem tehetem meg, hogy mással táncolok?

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!