A minap olvastam Veronika levelét, aki szeretőt keres, de nem járt még sikerrel. Arra gondoltam, hogy tollat ragadok, és leírom a tapasztalataimat és a sikeremet a szeretőkereséssel kapcsolatban, hátha segítségére lesz neki vagy azoknak, akik hasonló cipőben járnak.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

A fenti bevezető Veronika levelét említi. Ha ön nem olvasta volna a kérdéses posztot, klikkeljen ide, Veronika ugyanis arról írt, hogy bár kapcsolatban él, szeretőt keres egy kifejezetten erre létrehozott oldalon, de valahogy nem igazán jön össze a dolog.

A mai posztban Kámea álnevű olvasónk válasza kerül sorra, ő ugyanezzel a módszerrel fogott neki a szeretőkeresésnek, és sok mindenben megegyeznek a tapasztalatai azzal, amit Veronika írt. Levelének végkicsengése azonban teljesen más, ezért örültünk különösen Kámea beszámolójának. Ha önnek is megjön a kedve a meséléshez, kérjük, ne fogja vissza magát, az ön tapasztalataira is kíváncsiak vagyunk! Ha van kedve írni, kérjük, mailt küldjön nekünk az alábbi címre!

Ez a címünk, csak persze # = @
randi#mail.velvet.hu

3 évvel ezelőtt regisztráltam egy olyan oldalra, ahol házas emberek szeretőt keresnek. Reménykedtem, hátha szerencsével járok. Regisztrációm után özönlöttek a levelek, igen intenzív levelezéseket folytattam, sokszor éjszakákon keresztül, egyszerre 3-4 férfival is.

Igyekeztem minden levélre kedvesen, nem sértően válaszolni, de amikor csak elutasításokat kaptam, változtattam a levelezési, ismerkedési stílusomon. Próbáltam megfelelni a férfiak elvárásainak. Voltam izgató, szókimondó, titokzatos, romantikus, perverz, sőt még pénzsóvár is, de mindig tudtam, hogy hol a határ.

Így utólag már be merem vallani magamnak, hogy voltak olyan pillanatok, amikor nagyon élveztem, és lubickoltam a férfiaktól kapott visszajelzésekben, amik mindig több és több önbizalmat adtak ahhoz, hogy ne hagyjam abba a keresést.

Olyan férfiakkal leveleztem, aki

  • otthon ülő papucsférj, a levelezések kapcsán éli ki szexuális vágyait, de találkozót soha nem beszél meg veled, vagy nem megy el rá;
  • cseréljünk fényképet felkérésre azt gondolja, hogy a nemi szervét ábrázoló képpel még jobban felkeltheti a figyelmedet;
  • perverz állat: első levelében bemutatkozás helyett mocskos szavak kíséretében igen hosszan ecseteli, hogy mit és hogyan tenne veled, ha beadnád a derekadat;
  • koránál 15-20 évvel fiatalabb nőt keres némi pénzért cserébe (szexi fehérneműket, ékszert, bundát, wellness hétvégéket esetleg tengerparti nyaralást ígér);
  • mindegy csak nő legyél, most azonnal kellesz, „nálad vagy nálam?” jeligével;
  • az ÁLOMNŐT keresi, olyat, amilyet a moziban látott;
  • szeretőt keres, pontosan tudja, hogy mit akar, és ehhez megfelelő intelligenciával rendelkezik, chatel, beszélget a nővel, meg akarja ismerni, mert nem csak a külső jegyek számítanak egy viszonyban sem.

Kedves férfiak! Ezzel a felsorolással nem akartalak benneteket megsérteni, biztos vagyok benne, hogy mi nők is ugyanilyenek vagyunk, sőt…!

Mindezek ellenére szerencsésnek mondhatom magam, mert 5 hét alatt sikerült megtalálnom azt, akit kerestem. Nemrég volt 3 éve, hogy egymásra találtunk, és a mai napig hatással vagyunk a másikra. Plusz boldogságot hoztunk egymás életébe. Igaz, sok türelemmel, lemondással, szervezéssel jár egy viszony, de megéri.

Veronikának üzenem, hogy kitartás, és azt kívánom neki, hogy találja meg a számára megfelelő partnert, és boldogságban éljék meg azokat a lopott perceket, órákat, amiket együtt tölthetnek.”

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!