Egy meglehetősen rövid levél az alábbi, Zalán álnevű olvasónktól kaptuk. Egy ilyen rövid levélhez rövid bevezető is illik, szóval annál többet nem is árulunk el róla elöljáróban, hogy egy ismeretség, egy szerelem történetét foglalja össze. Amilyen rövid és tömör ez a beszámoló azonban, annyira jól érezhetők belőle az érzések, amiket Zalánban keltett ez az élmény.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Önnek is van hasonló tapasztalata? Ha van kedve mesélni, kérjük, írjon ön is, hiszen a Randiblog Inbox posztsorozat az olvasóink által beküldött levelekből áll! Az e-maileket az alábbi címre várjuk folyamatosan, szóval akár most rögtön is írhat!

Ez a címünk, klikkeljen ide!
randi °Q° mail.velvet.hu

Olyan 2 éve találkoztam egy hölggyel. Nagyon vonzó és csodálatos leányzó. Már az első pár (akkor még véletlen) találkozáskor megéreztünk valami olyan erős vonzalmat, amit azelőtt soha. Aztán üzenetváltások, telefon… Végül az ágyban kötöttünk ki.

Már az első alkalom olyan volt, mintha évek óta ismernénk egymást. Persze hozzá az újdonság izgalma. Mindketten működő párkapcsolatból érkeztünk. Egy csodálatos és feledhetetlen évet töltöttünk el, olyan mélységű intim élmény volt minden együttlét, hogy nem tudom semmihez hasonlítani. Aztán egyre ritkábban ért rá. Az utolsó fél évben havonta egyszer találkoztunk. Aztán hetekig semmi infó.

Mégiscsak odapirítottam egyet, amire kaptam egy olyan választ, hogy inkább nem idézném. Az igazi okot azóta sem tudom. Csak kattogok rajta, és megszüntetett minden fórumon.”

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Mindketten működő párkapcsolatból érkeztünk

„Egy csodálatos és feledhetetlen évet töltöttünk el, olyan mélységű intim élmény volt minden együttlét, hogy nem tudom semmihez hasonlítani” – írja olvasónk. De aztán...

11 · Mar 30, 2019 03:47pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments