Gréta igencsak elkeseredett posztjára reagálnék

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

– ezzel kezdi a levelét az alábbi beszámoló beküldője, Vincent. A korábbi posztban, amire fent utal, arról írt egy női olvasónk, hogy tapasztalatai szerint a férfiak nem értékelik eléggé a nőket, akivel kapcsolatban élnek, és mindig kacsingatnak kifelé a házasságukból. Nos Vincent az ellenkező oldalról látja ezt a kérdéskört, és saját magát hozza fel ellenpéldának, amint az a címben kiemelt idézetből kiderül.

Olvassa el ön is, mit mond Vincent 14 év házasság tapasztalatával a háta mögött, majd kérjük, ha van kedve önnek hozzáfűzni valamit a témához, írjon nekünk e-mailt ön is! A leveleket az alábbi címre várjuk, de persze nem csak erre a konkrét posztra lehet reagálni, folyamatosan várjuk a saját történeteket-tapasztalatokat társkeresésről-párkapcsolatokról-szakításokról!

Kattintson ide, itt a címünk:
randi]@[mail.velvet.hu

Magamról annyit, hogy 44 éves, átlagos férfi vagyok, hajjal, foggal, kis pocakkal, egzisztenciával. 4 éve élek külön, fél éve vált el tőlem az exnejem. A szexualitás nem működött köztünk, azt hittem, bennem van a hiba, amit a nejem bennem folyamatosan erősített is. 14 év alatt ennek ellenére nem csaltam meg, de már bánom, mert mint kiderült, ő nem volt ennyire elkötelezett...

Nos, azóta „kalandozok”, jópár próbálkozáson vagyok túl (független és nem az vegyesen), és láss csodát, sosem a szex volt a probléma.

Szóval mielőtt mást elítél az ember, először magában nézzen körül. Azt adom-e, amit szeretne a másik? Eléggé kötődik-e hozzám vagy csak én szeretném? Én tudok-e változtatni, hogy működjön vagy csak elvárom tőle?

Na és ha már itt tartunk... Miért nem képesek a mai nők tartós, kiegyensúlyozott kapcsolatra? Igen, a fehér lovon a herceg effektus... A lényeg a kirakat. „Hogy mutatok vele a Fészen, a barátnőim szerint jó pasi-e, azonnal látszik-e, hogy milyen jó fogást csináltam vele.” Persze, hiszen attól magamat is értékesebbnek érzem, ha egy olyan férfival látnak, aki sok embernek tetszik. Igen ám, de azzal a férfival igazi kötődést nem fog tudni kialakítani. Az „unalmas”, megbízható, ne adj Isten hűséges férfi meg nem kell, mert nincs meg a kémia...

Hölgyeim, ti magatok nevelitek ki azokat a férfiakat, akik majd jól átvernek titeket, nem utolsó sorban azzal, hogy aki tényleg, igazán beleállna a kapcsolatba, észre sem veszitek, így aztán fel kell nőnie a feladathoz...

Folyamatosan megy az ismerőseim között is, a „nincs egy normális pasi” sirám, de ahogy egyik-másik pályázó komolyabban gondolja, elkezd unalmas lenni a nőnek és jön a „nem érzem, amit kellene”. Ez után persze azonnal átlép egy másik férfihoz, aki pénzzel lenyúlja, megcsalja, meg is alázza, de legalább a kémia megvan... Persze van kivétel is, de elég kevés sajnos.

Sajnos fogalmuk sincs a mai társkereső nőknek, hogy működik egy igazi kapcsolat, abban az egónak háttérben kellene maradnia, de ez a mai világban nem elfogadható.

Mert megérdemlem...”

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Nem csaltam meg, de már bánom

Olvasónk 14 év házasság és egy válás után sok mindent másként lát már, mint korábban.

23 · Apr 05, 2019 03:51pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments