Szeretném leszögezni, hogy rendszeres olvasója vagyok a Randiblognak, azonban ez az első olvasói levél, amire reagálok.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Tomázia Kartal levelére gondol a fenti bevezetőben, Kartal arról írt nemrég, hogy kezd kikopni a szex a házasságából, és nem tudja, mit csináljon. Tipikus férfiprobléma, gondolhatnánk erről, de Tomázia alábbi levele bizonyítja, hogy egyáltalán nem mindig csak a férfi az, aki szenved attól, hogy eltűnik a szex egy kapcsolatból. Tomáziának ezúton is köszönjük, hogy írt nekünk, már csak azért is, mert egy megoldási módot ajánl erre a helyzetre: nekik sikerült változtatni a dolgokon.

Ha önnek szintén vannak tapasztalatai a témában, kérjük, ossza meg őket! Az alábbi címre várjuk mailben az ön történetét – de persze nem muszáj feltétlenül a szexmentes kapcsolatokról írni, mi mindenre kíváncsiak vagyunk, ami önnel történt, és társkereséssel, szerelemmel, illetve szakítással kapcsolatos! És még álljon itt a biztonság kedvéért: természetesen Tomáziát és Kartalt is máshogy hívják az életben, a Randiblogban mindig álneveket használunk.

Kattintson ide a címünkért!
randi /Q/ mail.velvet.hu

Kedves Kartal! Hiábavaló is lenne azt mondani, hogy nem vagy egyedül ebben a világban a problémáddal, úgy gondolom, ez nem sokat javít sem a helyzeteden, sem a közérzeteden. Ennek ellenére szeretném elmondani neked, hogy nem vagy egyedül. És főleg nem vagy egyedül a másik oldalon, mert bizony köztünk nők közt is akad, aki hasonló szituációban éli mindennapjait.

Engedd meg, kérlek, hogy bemutatkozzam. 30-as, kicsivel több, mint 7 éve párkapcsolatban élő fiatal nő vagyok, akinek nem sok oka van panaszkodni. Stabil és jól fizető munkahellyel rendelkezem, megvan a saját egzisztenciám, nyugodt és békés párkapcsolatban élek. Mégis van egy dolog, amit nagyon szeretnék megváltoztatni az életemben.

Te is úgy kezdted, hogy elmondtad, hogy te skorpió vagy, a párod szűz, nálunk a szituáció pont fordított. Én vagyok a tűz, az energia, a szexuális túlfűtöttség. Ő meg pont az ellentétem, ő maga a megtestesült nyugalom és a biztonság.

Teljesen egyetértek veled, hogy ilyen fiatal korban a havi 3-4 együttlét édeskevés. Mert az is! Én sem voltam elégedett azzal a mennyiséggel, amit otthon kaptam, a helyzet azonban az elmúlt években nagyon sokat javult.

Viszonylag fiatalon, plusz-mínusz 23 évesen ismerkedtem meg a jelenlegi párommal, és ahogy az lenni szokott, a kezdeti tűzzel egyenes arányos számban történtek a szexuális együttlétek is. Az évek során ez azonban elmaradozott, és bizony volt időszak, amikor havi 1- 2 alkalomról beszélhettünk csak.

Lehet az a baj, hogy 23 éves korom előtt kurva jól voltam tartva, szeretőként, heti többszöri találkozással, olyan szexuális élmények és újdonságok közt, amiről az életben álmodni sem mertem. Ez azonban lassan, de biztosan kikopott az életemből.

Én ez ellen azonnal felemeltem a hangom, nem ehhez voltam szokva, nem ezek a szükségleteim, nem ez az egészséges szexuális élet számomra. Persze jöttek a kifogások, fáradt vagyok, sok volt a munka, nincs kedvem, majd holnap és még folytathatnám. Igen, értem én, hogy fáradt vagy, hogy sok volt a munka, a kedv sem az igazi, de haló, én is itt vagyok ám, ebben a háztartásban élek, ebben a párkapcsolatban. És én is ám fáradt vagyok néha, nekem sincs kedvem sokszor, de akkor is. Szükségem van a közelségére, az ilyen fajta intimitásra, hogy azt a rohadt mókuskereket valahogy túl tudjam élni, túl tudjuk élni.

Rengeteg óra és energia van abban, hogy a havi 1-2 alkalomra csökkentett együttléteket közös erővel feltornáztuk heti minimum 2 alkalomra. Jártattam a szám reggeltől estig, beszéltem a kétségeimről, arról, hogy ez számomra nem kielégítő.

Csakis ezt tudom neked is tanácsolni, kedves Kartal, beszélni, beszélni és beszélni erről. Ez igenis tönkreteszi a legjobb, legbékésebb kapcsolatot is, bárki bármit mond. Ne nyugodj bele kérlek, ne söpörd a szőnyeg alá, hanem mondd el a párodnak, hogy mik a szükségleteid, mire vágysz és mit szeretnél vele együtt, közösen átélni. Bízom benne és őszintén drukkolok neked, hogy megtaláljátok a közös hangot, és visszataláltok egymáshoz az ágyban (is).

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
23 éves korom előtt jól voltam tartva, szeretőként, heti többszöri találkozással

Nem mindig csak a férfi az, aki kevesli a szexet egy kapcsolatban. Most női olvasónk számol be erről a problémáról, és azt is elmondja, hogy sikerült változtatni.

14 · Apr 14, 2019 12:29pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments