Nálunk az eddig olvasottak ellentéte az igaz

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

– ezzel a mondattal kezdődik Teréz álnevű olvasónk levele, és az utalást azokra a posztokra kell érteni, amelyekben az elmúlt hetekben a szexmentes házasságokról-kapcsolatokról volt szó. Több férfiolvasónk panaszkodott arra, hogy a felesége már nem kívánja annyira az együttléteket, és erre mondja Teréz, hogy náluk viszont fordított a felállás, ő vágyik a szexre, inkább a férjével van gond. A részleteket természetesen nem fogjuk Teréz helyett elmesélni – nagyon tanulságos és elgondolkodtató olvasmány a következő pár bekezdés.

Az viszont ne maradjon ki ebből a posztból sem, hogy az ön levelét is várjuk a Randiblog Inbox rovatba! Reagálhat erre a posztra vagy bármelyik korábbira, de nálunk csak úgy is mesélhet bármiről, ami a lelkét nyomja párkapcsolatokkal-szerelemmel-randizással kapcsolatosan. Történetét, tapasztalatait, gondolatait, kérjük, az alábbi címre küldje be e-mailben!

Klikkeljen ide, itt a címünk:
randi [@] mail.velvet.hu

16 éve vagyunk együtt. 1 gyermekünk van. Ennyit tudtunk „összehozni” ez alatt az idő alatt.

A probléma már a legelső hetektől fennállt. Szex, az nincs, csak jó esetben havonta egyszer-kétszer. Mindent elkövettem, hogy legyen, hogy kívánjon. Volt, hogy fél évig semmi nem volt. Sokszor kezdeményeztem, és ezek mindig a részemre megalázó módon végeződtek. Elhittem, hogy nem vagyok jó még erre sem. Közben azt láttam, hogy sok, nagyon sok férfi szeme megakad rajtam, még nálam fiatalabbaké is. De nekem a férjem kellett, kell, akkor is, most is. Kívánom, álmodok róla sokszor, még mindig próbálok kezdeményezni.

Sajnos olyan a munkám, hogy ritkábban találkozunk, eleinte azt gondoltam, ez jó lesz, mert talán hogy nem vagyunk egymás mellett mindig, majd az meghozza az étvágyát, max. egy gyors menet, igaz, eljutottunk már oda, hogy megpróbál orgazmust okozni. De nem erre vágyom. Arra, hogy szeretetből-szerelemből szeretkezzünk, és ne csak úgymond ürítsen...

Lenne lehetőségem arra, hogy mással keressek kielégülést, de én őt akarom. Szeretem, szerelemből, még mindig a sok megalázó tett után is. Korban is illünk egymáshoz, még az sem indok, hogy én túl fiatal vagy túl öreg lennék mellette Tehát nem mindig a nőkben van a hiba. Sok barátnőm panaszkodik hasonló problémák miatt. Anyagi gondjaink nem igazán voltak, hogy az emiatti stressz okozná.

Az igaz, voltak előző kapcsolatai, amiket sokáig visszasírt. Sőt talán titokban most is. Összehasonlított a többi kapcsolataival. Mikor rákérdezek, akkor az a válasz, hogy de veled vagyok, nem mással. Az is igaz. De nem ő szakított, hanem őt dobták. Néhány éve alkohollal próbáltam magam vigasztalni, akkor elhíztam. Most néhány hónapja újra odafigyelek magamra, és hogy tessek neki, elkezdtem szépen lefogyni. Csak remélem, hogy egyszer egy olyan szexben lesz részem, amiről olvastam az egyik írásban. Sajnos sokszor a szerelem és a szex nem mindig jár kéz a kézben.”

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!