Olvastam Kartal szexmentes házasságát, ami nagyon emlékeztet az enyémre.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Rég jelent meg nálunk utoljára olyan levél, amire annyi válasz érkezett volna, mint Kartal nemrég publikált levelére. Ő arról írt, hogy egyre kevesebb a szex a házasságában, amit nagyon nehezen visel, és a megoldási kísérletei rendre kudarcba fulladnak.

A mai napon egy újabb K-betűs álnév kerül sorra: a fenti bevezetővel kezdődő, alább teljes terjedelmében olvasható levelet Konrád álnevű olvasónktól kaptuk. Amint azt már ön is tudja, Konrád házasságában is az volt a szituáció, hogy egyre kevesebb kezdett lenni a szex, de nemcsak Konrád felesége, hanem maga Konrád is elég máshogy viselkedett, mint amikről a korábbi levelekben volt szó. Olvasson csak tovább, hamar világos lesz, miért kellett erre a posztra a 18+-os figyelmeztetés!

Csak előbb még egy figyelmeztetés: az ön levelét is várjuk, akár Konrád írására reagálva, akár valami egyéb témában, ami társkereséssel, párkapcsolatokkal vagy szakítással kapcsolatos. Íme a címünk, írhat bármikor, akár most azonnal is!

Ez a címünk, csak a ( ) nélkül persze. Klikk:
randi (@) mail.velvet.hu

Én 40-es pasi vagyok egy szép feleséggel, 2 kisgyerekkel. A problémám az volt, hogy a feleségem nagyjából az első gyerek megfoganása után a szexet eszközként használta arra, hogy zsaroljon. Ez akkor kezdődött, amikor a nagyobb gyerekkel volt 3 hónapos terhes. Először csak arra hivatkozott, hogy fél, hogy megsérül a magzatburok, majd attól, rátekeredik a gyerek nyakára a köldökzsinór, aztán meg úgy mindennel baja volt. Volt már több szexmentes időszakom előtte, ez annyira nem okozott gondot: zuhanyzásnál segítettem a dolgon.

Ez a második gyerek születése utánig tartott, ott lett elegem. Kértem, hogy változtassunk. Erre kaptam egy igénylistát: akkor lesz szex, ha lesz nagyobb ház, jobb autó, meg érjek haza minden nap 5-re, ne menjek el dolgozni 9 előtt, menjünk rendszeresen nyaralni és hasonlók. Ezeket felírva három megoldás volt: nyerni kell a lottón, örökölni vagy valakit a pénzéért megölni. Ezt jeleztem szolidan, hogy itt valami nem fog teljesülni, amire fél év jéghideg utálat következett. Hozzáteszem, hogy mindig jólétben éltem, éltünk, és a feleségem a ruháival és néhány millió megtakarított pénzzel költözött hozzám, ehhez ő ennyit tett hozzá. Nem sajnálom a pénzt, csak ne az ossza el, akinek nemhogy a megszerzéséhez sincs köze, de még elvárja, hogy max. napi 4 órában dolgozzam, a többiben meg házicseléd legyek. Kösz, nem!

Soha semmi nem volt neki elég. Nem volt elég, ha 7 helyett 6-ra hazaértem, miért nem jöttem 5-re, ha elmentünk X helyre nyaralni, akkor miért nem Y-ra. Mindez úgy, hogy egyébként meg folyamatosan egyre jobb és körülményeink lettek, mert a munkában ki tudtam teljesedni, csak amikor hazaértem, akkor kaptam az ívet. Ez nem izgatott volna, ha közben a szex nem hiányzott volna. Egy okos nő heti 3-4 szexszel bármit megvetethetne velem.

5 év után azt éreztem, hogy ha nem dugok egy jót, akkor nem bírom tovább. Elkezdtem fizetős szolgáltatókat nézegetni. Nagyjából 4-5 kipróbálása után abbahagytam, mert nem volt az az érzés, mint régen: hogy örömet okozhatok másnak a nyelvemmel, kezemmel, és úgy megy el, hogy benne vagyok. Itt full futószalag volt. A elsőnél még kicsit szégyelltem magam, de aztán otthon megint az fogadott, hogy megint miért nem hoztam a boltból valamit, amiről nem is tudtam, hogy kell, és akkor elmúlt a szégyen. Nem volt miért szégyellnem magam.

Hogy levezessem az energiáimat, múlt tavasztól futni kezdtem. Ez formába is hozott és közben találkoztam új emberekkel. Olyanokkal, akikkel nyújtás közben pár szót váltottunk. Egy ilyen nyújtásnál egy külföldi nő jött mellém, akivel már a első pillanatban úgy néztünk össze, ahogy régen a szeretőimmel. Pár hónapot volt Magyarországon, évek óta futott és nagyon jó alakja volt. Nagyjából 2-3 naponta találkoztunk, és úgy egy hónap után én kezdeményeztem, és megsimogattam a fenekét. Felém fordult, mire a kezem a combján át a puncijára, a hasára majd megint a puncijára került és simogattam. Ott állt becsukott szemmel és akkor megint férfinak éreztem magam. Csak annyit mondtam (angolul beszélgettünk), hogy legközelebb lesz nálam gumi.

A következő alkalommal nem jött, jó 1 hét múlva láttam, hogy ott az autója. Ugyanott találkoztunk, ahol 1 héttel azelőtt és mutattam, hogy van nálam, ami kell. Elindult a fák közé, majd megfordult, csókolóztunk, a bugyijába nyúlva éreztem, hogy nem kell síkosító; gumi fel és egy fának kapaszkodva hátulról megraktam. Vagy 3-at élvezett, vagy ez egy hosszú volt, ki tudja, én a végén azt sem tudtam, hol vagyok, annyira jó volt. Utána homályosan emlékszem a dolgokra, de napokig olyan érzésem volt, mintha beszívtam volna és nem érdekeltek a feleségem beszólogatásai. Ez felszabadító érzés volt, valódi férfinak éreztem megint magam. Egyszer találkoztam utána 2 héttel, egy férfivel futott és amikor egymás mellett elhaladtunk egy jót mosolyogtunk egymásra. aztán szerintem mentek vissza, ahonnan küldték őket.

Ezután fél évvel újabb lökést kaptam egy konferencián, ahol az utolsó napon elkezdtem beszélgetni egy amúgy kinézetre semmi különös, kora 30-as nővel, akit megkínáltam kávéval. Mondta, hogy nem iszik ilyen későn, kivéve, ha koffeinmentes, akkor szívesen. Természetesen volt ilyen kapszula, úgyhogy ott maradt beszélgetni. A kollégáim hazaindultak kocsival, én meg a következő délelőtt mentem, úgyhogy volt időm. Megint olyan beszélgetés lett az egészből, amiből az egyetemen ilyen esetben össze is jöttünk. Kiderült, hogy egy szállodában vagyunk, mondtam, hogy hívjunk egy taxit, elviszem. Így is lett, az úton is jót beszélgettünk, a taxis a tükörből rám nézett, kacsintott. Én is éreztem, hogy igen, ez tök jó. A recepción elbúcsúztunk, és azt mondta, hogy este van még elintéznivalója, fél 10-re menjek, és mondott egy szobaszámot. Mondtam, hogy OK.

2 órám volt, vacsoráztam, átmentem a szemben lévő boltba, vettem egy üveg jó pezsgőt a hűtőből, egy doboz epret és 2 doboz óvszert. Megvacsoráztam, fürödtem, felvettem egy fekete feszülős pólót, boxert és erre az öltönyömet és lementem. Bekopogtam, kinézett, beengedett, és ott állt egy bugyi+melltartó+combfix+harisnya kombóban.

Egymásnak estünk és masszív 2 órán keresztül dugtunk, szeretkeztünk, kényeztettük egymást felváltva. Popsi, punci, száj, aztán nyalás, ujjazás felváltva. A 2 csomag óvszer egy jó becslés volt és a végén tizen-x év után megint elmondhattam, hogy sikerült popsiba, punciba és szájba is elélvezni egy nővel egy alkalommal. A végén az az érzésem volt, mint 22 évesen a nimfomán barátnőmmel, hogy nincs az a nő, akit nem tudnék kielégíteni. Nem tudom, hány évet pótolt be a nő, de szerintem nála is volt néhány év csendes lelki gyilkolászás a pasijával. Amúgy a következő napokban rákeresem, és a Facebook szerint neki is két gyereke van meg egy teljesen normálisnak tűnő férje, csak gondolom, az inger kevés, amit kap. A szex után felmentem a szobámba, és olyat aludtam, mint régen.

Hazafelé azon gondolkodtam, mit csináljak: nekem kell a szex, de a feleségem ezt csak akkor adja meg, ha kizsarol valamit, és abból elegem van. Egyébként meg ha nem próbálkozom, akkor nem követelőzik. Az, hogy szétmenjünk és neveljem más gyerekeit egy újabb nővel együtt, aki ki tudja, milyenné válik azután, hogy beköltözött, az kizárt. Nekem kell, hogy reggel-este a gyerekeim szövegelését hallgassam meg lássam őket felnőni. Ez nagyon szórakoztató, és büszke is vagyok rájuk. Szóval egy újabb kapcsolat kilőve, mert ki tudja, mit dob a gép legközelebb. A szerető kilőve, mert nem véletlenül jöttem össze külföldiekkel és nem a szomszéddal: kinek kell az, hogy lebukjunk? Az online társkeresés kb. nettó kamu, a prostik meg nem jöttek be, az olyan, mintha magamnak verném a zuhany alatt, csak ez utóbbi ért nem kell fizetni a végén. Szóval nem volt jó megoldás.

Aztán elkezdtem lebontani a vágyakat: ami hiányzik, az nem is a szex, hanem az örömszerzés. Azaz hogy valaki hagyja, hogy nyaljam és ujjazzam, illetve hogy rendesen kiszívjon valaki (pontosan erre vágyom). Ez a feleségemmel 5 éve nem történt meg. Elkezdtem erotikus masszázst keresni, ahol pont ezt kapom dugás nélkül (dugni tudok otthon is kb. havi 3-4 alkalommal. Az se rossz, csak extrák nélkül van). Nagyjából pár órás keresgélés után találtam egy szimpatikus diáklányt, kértem időpontot, másnap elmentem, és utána azt érezem, hogy ez és ami otthon vagy, az összességében kb. nekem elég. Már az első alkalommal teljesült a vágyaim háromnegyede.

Ez nagyjából 3-4 hónapja tart, azóta 10-12 alkalommal voltam és tényleg kiéltem az összes olyan fantáziámat, amit annyi idősen heti szinten ténylegesen átéltem, mint amennyi most a lány. A legutóbbi pár alkalommal már tudom úgy izgatni nyelvvel, hogy elmenjen, és ettől az érzéstől annyira feltöltődöm, hogy utána tényleg minden hülyeséget könnyebben kezelek. Eszméletlen érzés az, hogy végre valaki tudja, hogy hol szeretem, hogy nyaljanak, és hagyja megujjazni a fenekét miközben kinyalom. És még van pár ilyen, amit eddig hiába kértem.

Úgyhogy aki mer, az nyer, ráadásul nem kell újabb ki tudja milyen társat keresni, ha egyébként meg csak az extrák hiányoznak.

A feleségeknek meg üzenem, hogy lehet zsarolni, látszólag nyerni is, de az a férfi, aki nem kapja meg otthon, amit szeretne, az máshol megtalálja a számítását.”

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!