Herman, a történeted elején még úgy éreztem, hogy ez egy jó sztori lehet. A bulizós fiú megtalálja a lányt, akiért érdemes változtatni, akiért érdemes átgondolni dolgokat. De aztán elértem az utolsó bekezdéshez.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Ez a bevezető tartozik az alább olvasható levélhez, amit Amarilla álnevű olvasónktól kaptunk. Amarilla írása egyrészt válasz Hermannak, aki arról írt, hogy összejött egy lánnyal, aki miatt úgy érezte, meg tud változni. Herman szeretete azonban túl soknak bizonyult a lány számára, aki ezért egy idő után szakított Hermannal.

Másrészt Amarilla levele saját beszámoló is, hiszen Amarilla maga is tapasztalt hasonló gondokat a társkeresés folyamán, amint azt a címként kiemelt idézetből ön már sejtheti. Amarilla azonban az okokra is rájött, és így tudott tenni azért, hogy következő kapcsolata már máshogy alakuljon. Önnek mik a tapasztalatai? Ha van kedve, írjon ön is, a Randiblog Inbox posztsorozatban az olvasóink által e-mailben beküldött történeteket jelentetjük meg!

Ez a címünk, kattintson ide:
randi I@I mail.velvet.hu

Leírod, hogy te sem érted, hogy miért csináltad, amit. Megérted a lányt, mert sok voltál. Majd odaírod tanulságnak, hogy a nőknek nem kellenek a jófiúk, csak a fájdalom, az érzelemmentes játszma. Hogy is van ez?

Néha nem baj, ha az ember magát is megvizsgálja a világban, és nem csak a világot szidja. Nem mindig a világgal van a baj, mi is csinálunk rosszul dolgokat. Ha ebből levonod a tanulságot, és ezzel mész tovább, már csomó mindent tettél magadért és a kapcsolataidért.

Én is ebbe a típusba tartoztam, bármilyen pasiba belefutottam, mindegyiknél második helyen végeztem mindig, már meglévő párkapcsolatok mellé kellettem, mint kikapcsolódás vagy hobbi, míg barátnőimtől hallgattam, hogy miket meg nem tesznek érte a pasik. Itt éreztem úgy, hogy lehet, velem van a gond.

Miután szembenéztem magammal, akkor vettem észre, hogy önbizalomhiányom van, nem szeretem magam. Az ilyen lányok olyan pasiknak kellenek, akiknek van egója teljesen. Ő jól jár, mert még egy ember isteníti, én jól járok, hiszen magam helyett találok mást, aki tudok szeretni és önbizalommal felpumpálni (addig sem kell magammal törődnöm ugye).

Ha szeretnél hozzád illő párt találni, ehhez az önismeret az első lépés. Ameddig nem tudod, hogy te ki vagy, mit tudsz nyújtani a világnak, és mit vársz te a világtól, a párodtól, addig céltalan lesz a párkeresés. Ingatlant is úgy keresünk, hogy tiszták a paraméterek. A lánytól nem tartod szép dolognak, hogy egy hét után már fenn volt a társkeresőn – tudod, mindenkinek más a módszere a párkeresésben, és abban is, hogy lépjen túl valakin.

Én sok sikert kívánok az önismerethez és a párkereséshez!

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Bármilyen pasiba belefutottam, mindegyiknél második helyen végeztem

Olvasónk azt írja, mindig csak meglévő párkapcsolatok mellé kellett a férfiaknak. Idővel rájött, hogy miért.

9 · May 01, 2019 02:43pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments