shutterstock 1268547127

Csinos, kívánatos nő vagyok. Miért nem kellettem eléggé?

2019.06.15. 17:29

Rendszeres olvasója vagyok a Velvet Randiblognak. Kartal és Konrád témájára reagálnék a női oldalról. Van azért másképp is...

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Ha Zoéhoz, a fenti bevezetővel kezdődő levél beküldőjéhez hasonlóan ön is rendszeres olvasója a Randiblognak, akkor talán ön is emlékszik, mi Kartal és Konrád témája: az, amikor annyira kevés a szex egy kapcsolatban, hogy az a kapcsolat rovására megy. A hozzánk a témában érkezett történetek jó részében a nő az, aki nem hajlandó a szexre, és a férfi az, aki több együttlétre vágyna.

Nos, Zoé példája mutatja, hogy egyrészt nem minden nő vonakodik a szextől néhány év után, de az is kiderül az alábbi beszámolóban, hogy önmagában a jó szex még nem old meg mindent. Többet előre nem is árulunk el Zoé leveléről, alább olvasható a teljes történet, ami egyébként egy kérdéssel zárul. Ha önnek van válasza Zoé kérdésére, illetve ha van saját tapasztalata a témában, kérjük, írjon nekünk e-mailt! Címünket az alábbi dobozban találja, de ott van mindig a poszt legalján is.

Klikkeljen ide a címünkért!
randi kuk@c mail.velvet.hu

Pár hete lett vége egy több éves kapcsolatomnak. Elsöprő igazi nagy szerelem volt. A jelenlegi helyzetet úgy tudom megfogalmazni, hogy hagyott elmenni, pedig a szex sok év után is ugyanolyan szuper volt, még jobb is!

Nem vagyok egy finnyás, szóval nem kesztyűvel fogom meg a ..., sőt! Sok mindent próbáltam már korábban, amit bele tudtam csempészni kettőnk együttléteibe. Olyan élvezetet tudtam neki nyújtani, hogy leírhatatlan volt. Mellette én is ki tudtam teljesedni. Ezt hasonlítani sem lehet semmihez, ehhez kitartás, vágyakozás szükséges. Ez meg is volt mindkettőnk részéről, szerencsések voltunk.

De úgy tűnik, neki ez kevés volt. Valószínű más dolgokban is (háztartás körüli teendők, én mindig figyeljek arra, mit és hogy mondok) a maximumot kellett volna nyújtanom, ami már nekem is sok volt... Én egy csinos, kívánatos nő vagyok. Miért nem kellettem eléggé? ..majd kellek másnak!

Csak akkor árulja már el valaki: mi a titok?

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!